144 Hz üstü monitör önerisi

Efe Kaval

Hectopat
Daha fazla  
Yeni monitör almayı düşünüyorum fakat marka konusunda çok arada kaldım. Bir sürü önerilen markalar var, neye göre tercih edeceğimi bilemiyorum. OLED panel almakta kararlıyım, ekran kartı yenileme ihtimali olduğu için çözünürlük karar vermedim fakat en az 2K olacak ve 144Hz'nin üstünde olacak. Markayı neye göre seçmeliyim, dikkat etmem gereken konular nelerdir?

bütçeniz nedir?

Çok fazla OLED ürün yok hocam zaten, bilindik bir modeli alabilirsin şunu öneririm.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,877845197.html

Marka değil model seçilir. Bütçe belirtin.

Yani 35 bine kadar esneyebilir, OLED monitörler için yetersiz mi emin değilim

Yani 35 bine kadar esneyebilir, OLED monitörler için yetersiz mi emin değilim

Yeterli hocam bütçe, bence Samsung fiyatlandırma olarak diğerlerine göre daha iyi @bluerr kullanıyordu sanırım. Yani diğer modellere üstüne o kadar koyulacak fark var mı bilmiyorum.

Ben daha önceden LG kullanıyordum ve görüntü konusunda çok memnundum, OLED teknolojisini de LG geliştirmiş diye biliyorum. LG görüntü konusunda diğer markalardan daha mı iyidir yoksa böyle bir şey yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…