144 Hz vs 280 Hz

Formander

Decapat
Daha fazla  
Şu an 144 Hz kullanıyorum 280 Hz'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçsem oyunlardaki akıcılığı gözle fark edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun çok oynuyorsan fark edebilirsin.

Bu arada konuyla alakasız saat 8 de konu açtım halen onaylanmadı. Ve geceleyin açılan konular daha yeni yeni gelmeye başladı normal mi bu?

144Hz gayet yeterli bir akıcılık bence.

Zamanında 60 hz in gözümüze çok iyi gelip 144e geçince çamur gibi gelmesinin bir sebebi var.

Hz arttırmak yerine çözünürlük arttırarak daha fazla kalite elde edebilirsin. 280Hz bir monitörün tam performans vermesi için sisteminin de 280 Fps vermesi gerektiğini unutma.

Bu arada konuyla alakasız saat 8 de konu açtım halen onaylanmadı. Ve geceleyin açılan konular daha yeni yeni gelmeye başladı normal mi bu?
Evet sabah konu çabuk onaylanmıyor. Benim konumu 3 saatte onaylamışlardı

Moderatörlerni de uykuya ihtiyacı var benim konumda hala onaylanmadı.

Moderatörler Discord modu değil sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…