144 Hz vs 280 Hz

Hocam akıcılık istiyorum daha fazla o yüzden.
Eğer profesyonel düzeyde e-spor oyunları oynamıyorsanız 144Hz üstündeki farkları ayırt etmeniz çok zor olacaktır zaten. Bana kalırsa fazla masrafa gerek yok, 144Hz yeterince akıcı.

RTX 3060 TI ile R5 5600X

Hocam R5 5600X ile RTX 3060 TI kullanıyorum

Hocam R5 5600X ile RTX 3060 TI kullanıyorum
Oyunlarda kaç fps alıyorsunuz ortalama olarak ? Yüksek ayarlarda tabii. Yüksek ultra karışık dlss açık olarak 130 fps maksimumu aldığı görülüyor çünkü aaa oyunlarda. Valorant cs falan için ise tabii ki alınır.

Alın tabii FPS oyunları içinse. Paranız varsa, istiyorsanız alın bu kadar. İnsanlar niye uzatıyor anlamıyorum.

Hocam akıcılığı kesinlikle fark eder miyim sizce.

Oyunlarda kaç fps alıyorsunuz ortalama olarak ? Yüksek ayarlarda tabii. Yüksek ultra karışık dlss açık olarak 130 fps maksimumu aldığı görülüyor çünkü aaa oyunlarda. Valorant cs falan için ise tabii ki alınır.
Hocam fps lerim gayet çok iyi 280 in üstündeler çok nadir düştüğü oluyor ama ileride işlemciyi 5800X3D yapıcam gibi duruyor.

Hocam akıcılığı kesinlikle fark eder miyim sizce.

Hocam fps lerim gayet çok iyi 280 in üstündeler çok nadir düştüğü oluyor ama ileride işlemciyi 5800X3D yapıcam gibi duruyor.
AAA oyunlar da dahil mi bu fpse ? Mesela rdr2'de de mi öyle ? İnternette tam tersi çünkü bi garip.

Tekno marketlere gidip kendi gözünüzle karar verin. 144 ile 165 arasındaki farkı bile algılayamayan insanlar var 😇

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı