F Formander Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #21 Culoksi dedi: @Formander Edersiniz diye düşünüyorum 144 Hz'e de alıştıysanız zaten. İmkan varsa bir internet kafede deneyin tabii. Genişletmek için tıkla... Hocam 360 hz i farkedemem gibi bi ihtimalim varmıdır peki merak ettimde.
Culoksi dedi: @Formander Edersiniz diye düşünüyorum 144 Hz'e de alıştıysanız zaten. İmkan varsa bir internet kafede deneyin tabii. Genişletmek için tıkla... Hocam 360 hz i farkedemem gibi bi ihtimalim varmıdır peki merak ettimde.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #22 Formander dedi: Hocam 360 Hz i fark edemem gibi bir ihtimalim var mıdır peki merak ettim de. Genişletmek için tıkla... FPS oyunlarında hissedersiniz.
Formander dedi: Hocam 360 Hz i fark edemem gibi bir ihtimalim var mıdır peki merak ettim de. Genişletmek için tıkla... FPS oyunlarında hissedersiniz.