T TheNova Hectopat Katılım 7 Şubat 2016 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2016 #1 Merhaba sizce 144Hz mi Freesync mi ? Ekran kartı olarak RX 480 alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2016
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2016 #2 144Hz, Freesync destekli bir monitör alabilirsiniz. Piyasada çok monitör var.
KS KS T TheNova Hectopat Katılım 7 Şubat 2016 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2016 #3 Türkiyede malesefki ikisi bir arada bulmak çok pahalı oluyor bu yüzden tek alacağım.
E EBK Hectopat Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 379 Yer Bem Beyaz! 4 Haziran 2016 #5 Bence 144Hz almanız daha iyi olur. FreeSync, 144Hz kadar fark etmiyor. Ek: FreeSync modülünü alıp daha sonradan monitörünüze takabildiğinizi duymuştum bunu araştırırsanız iyi olur.
Bence 144Hz almanız daha iyi olur. FreeSync, 144Hz kadar fark etmiyor. Ek: FreeSync modülünü alıp daha sonradan monitörünüze takabildiğinizi duymuştum bunu araştırırsanız iyi olur.
KS KS T TheNova Hectopat Katılım 7 Şubat 2016 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2016 #6 Yabancı dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçem 4000tl. EBK dedi: Bence 144Hz almanız daha iyi olur. FreeSync, 144Hz kadar fark etmiyor. Ek: FreeSync modülünü alıp daha sonradan monitörünüze takabildiğinizi duymuştum bunu araştırırsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi fazla anlamadimda. Baktımda o olay g-sync de varmış.
Yabancı dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçem 4000tl. EBK dedi: Bence 144Hz almanız daha iyi olur. FreeSync, 144Hz kadar fark etmiyor. Ek: FreeSync modülünü alıp daha sonradan monitörünüze takabildiğinizi duymuştum bunu araştırırsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi fazla anlamadimda. Baktımda o olay g-sync de varmış.
ARDOWA Kilopat Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 716 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 5 Haziran 2016 #7 EBK dedi: Bence 144Hz almanız daha iyi olur. FreeSync, 144Hz kadar fark etmiyor. Ek: FreeSync modülünü alıp daha sonradan monitörünüze takabildiğinizi duymuştum bunu araştırırsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... O olay G-Sync'de var FreeSync ekstra parça ile olmuyor.
EBK dedi: Bence 144Hz almanız daha iyi olur. FreeSync, 144Hz kadar fark etmiyor. Ek: FreeSync modülünü alıp daha sonradan monitörünüze takabildiğinizi duymuştum bunu araştırırsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... O olay G-Sync'de var FreeSync ekstra parça ile olmuyor.