144 vs. 240 Hz monitör önerisi

• Konuyu başlatan karni
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.172
IPS tercih etmediğim için rekabetçi oyunlarda zamanında bende ASUS ROG STRIX XG248Q modelini kullanmıştım ve memnun kaldım açıkçası. Sırf oyun oynamak içinse alınabilir. Farklı kullanımlar için malum panel tipinden dolayı seyir zevki vermeyecektir.

240 al da canın diğer AAA, tps, açık dünya RDR2 mesela, tarzı oyunlar çeksin. 70 60FPS'te oyna da gör gününü. 240'dan 60A düşerden gençlikten yaşlılığa terfi etmek gibi olur. İdeal olarak 144 öneririm pek fark ettirmiyor 144 ve 60 arası aşırı olarak şahsen RDR2 65 75 FPS arası oynuyorum 2K özel yptığım ayarlarda. Ama bir R6S 250 300FPS olunca tadı ayrı olur.

hocam dediğiniz gibi 60 fps sınır olan oyunlarda o kadar sıkıntı yapıyor mu veya 230 fps e düştü belli eder mi ?
IPS tercih etmediğim için rekabetçi oyunlarda zamanında bende ASUS ROG STRIX XG248Q modelini kullanmıştım ve memnun kaldım açıkçası. Sırf oyun oynamak içinse alınabilir. Farklı kullanımlar için malum panel tipinden dolayı seyir zevki vermeyecektir.
asus vs239 var çift monitör yapmayı düşünüyorum film falan ondan izlerim.
240 al da canın diğer AAA, tps, açık dünya RDR2 mesela, tarzı oyunlar çeksin. 70 60FPS'te oyna da gör gününü. 240'dan 60A düşerden gençlikten yaşlılığa terfi etmek gibi olur. İdeal olarak 144 öneririm pek fark ettirmiyor 144 ve 60 arası aşırı olarak şahsen RDR2 65 75 FPS arası oynuyorum 2K özel yptığım ayarlarda. Ama bir R6S 250 300FPS olunca tadı ayrı olur.
hocam kasıyor gibi mi görüyoruz hiç bir fikrim yok görüntü ayarlarından 60hz e çeksek aynı mantık mı oluyor
bir sorum daha var 60 hz bir monitörde 50-40 fps alınca kastığı belli oluyor 240 hz aldığımda 200 e düşerse aynı olay gerçekleşirmi

Son düzenleme:
200 ile 240 arasını hissetmek mi çok zor. Ama öncesinde en az 144 Hz monitör kullanan biri için 50-60 FPS'lerde gezmek gerçekten zulüm olur. Kasmadığı halde devamlı kasıyor hissine kapılırsınız bu da sizi rahatsız eder.

bende şuan konu sahibi gibiyim 2070super ekrankartlı 3600x işlemcili bir sistemim var 1080p 240-280 hzlere mi çıkıyım cs go valorant oynuyorum ama öyle günde 1-2 maç en fazla ya da 2k 144-165 hz mi alayım AAA oyunlarda seyir zevki bakımından bilemiyorum...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı