Çözüldü 1440p 2060 darboğaz yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CannWickk

Hectopat
Merhaba, sistemin neden darboğaz yaptığını çözemedim bir fikri olan yardımcı olsun.

i3 10105F.
MSI Ventus 2060.
HyperX 16 GB Single.
600W +80 PSU Sharkoon.
250GB SSD 500/540
1TB HDD.
Monitör 144 Hz 2K ve oyun ayarları da high orijinal arası ultradada denedim ama düzelme yok. 2K'da nasıl darboğaz oluyor anlamadım.
Ekran görüntüsü GoW'a ait.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    2 MB · Görüntüleme: 64
Normalde bu sistem yapmaz. Tek kanal RAM nedeniyle de olma ihtimali var.

Çözüm
Normalde bu sistem yapmaz. Tek kanal RAM nedeniyle de olma ihtimali v

Hocam arka planda işlemciyi kullanan bir uygulama mı var? Ayrıca RAM Single demişsiniz yani tek slotta 16 GB mı?

Evet tek slot 16 GB. İşlemciyi kullanan bir şey yok ya zaten PC yeni kuruldu.

Normalde bu sistem yapmaz. Tek kanal RAM nedeniyle de olma ihtimali var.

Şu anki 16ya 8 GB takıp denesem olur mu hani 24 GB stabil çalışmıyor falan deniliyor ya.

Tamamdır hocam. Başka oyunlarda durum nasıl? Çift kanal ile bant genişliği daha fazla olur. 16+8, 8+8+8 gibi olur. Yine de 8+8 gibi Dual olur. Elbette RAM'ler uyarsa.

Tamamdır hocam. O zaman elinizde 8 varsa takıp deneyin.

Tamamdır hocam. Başka oyunlarda durum nasıl? Çift kanal ile bant genişliği daha fazla olur. 16+8, 8+8+8 gibi olur. Yine de 8+8 gibi Dual olur. Elbette RAM'ler uyarsa. Bugün bir

Tamamdır hocam. Başka oyunlarda durum nasıl? Çift kanal ile bant genişliği daha fazla olur. 16+8, 8+8+8 gibi olur. Yine de 8+8 gibi Dual olur. Elbette RAM'ler uyarsa.

Bugün bir deneyeyim gün içinde bilgi veririm.

Tamamdır hocam. O zaman elinizde 8 varsa takıp deneyin.

Hocam denedim ve evet sorun RAM düzeldi her şey FPS falan arttı çok iyi oldu. Peki 24 GB kullanmak bir sıkıntı yaratır mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı