1440p için 32" monitör fazla mı büyük?

277490

Hectopat
Monitör
LG 32GP850-B
Herkese iyi akşamlar. Xbox Series X için monitör bakıyorum uzun zamandır. Birkaç foruma da bazı sorular sormuştum bilenler bilir. Şimdiki sorum şu: LG 32GP850-B monitörünü araştırıyorum. 2K'lık bir monitör. Ama 2K için 32" fazla mı büyük? Piksel sayar mıyım? 1080p için 27" fazla büyük diyorlar mesela. 2K için 32" nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi akşamlar. Xbox Series X için monitör bakıyorum uzun zamandır. Birkaç foruma da bazı sorular sormuştum bilenler bilir. Şimdiki sorum şu: LG 32GP850-B monitörünü araştırıyorum. 2K'lık bir monitör. Ama 2K için 32" fazla mı büyük? Piksel sayar mıyım? 1080p için 27" fazla büyük diyorlar mesela. 2K için 32" nasıldır?

Hocam ben de 1080p 32 inch monitör var ve asla piksel sayılır muhabbeti olmuyor anca monitör ile gözünü dib dibe sokman lazım saymak için, 1-1.5 metre uzaktan bakınca hiçbir sıkıntı olmuyor

Hocam ayrica Series X gibi bir konsol alıyorsanız 4K bir monitör almanız daha iyi olacaktır eğer bakmak isterseniz bunu önerebilirim

Samsung LS28AG700NUXUF​

1080p için en fazla 27 inç, 2K için ise en az 32 inç yeterli olacaktır.

Hocam bende 1080p 32 inch monitör var ve asla piksel sayılır muhabbeti olmuyor anca monitör ile gözünü dib dibe sokman lazım saymak için, 1-1.5 metre uzaktan bakınca hiçbir sıkıntı olmuyor

Teşekkür ederim.

Hocam ayrica Series X gibi bir konsol alıyorsanız 4K bir monitör almanız daha iyi olacaktır eğer bakmak isterseniz bunu önerebilirim

Samsung LS28AG700NUXUF​

Evet hocam benim de aklımda hem bu hem diğeri var ama kontrast konusunda canımı sıkıyor bu. :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben de 1080p 32 inch monitör var ve asla piksel sayılır muhabbeti olmuyor anca monitör ile gözünü dib dibe sokman lazım saymak için, 1-1.5 metre uzaktan bakınca hiçbir sıkıntı olmuyor

Büyük bir monitörler de, göz sağlığı için uzaktan bakılmalı zaten hocam.

Burnunu monitöre dayayıp oyun oynuyorlar, sonra da piksel gözüküyor diyorlar. Şaka gibiler.

Örnek. :D :D :D
Örnek.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı