1440p Ultra ayarlarda RDR2 deneyimim

Bence sen kaliteli IPS monitör aldığın için öyle 24"1080p 32"2K arasında fark çok az.

Ram Ve işlemci farkından bence de hocam sağolun. İyi oyunlar.

Bence sen kaliteli IPS monitör aldığın için öyle 24"1080p 32"2K arasında fark çok az.
24 1080 ile 32 2k'nın PPI değeri aynı. Sadece 32'ye daha uzaktan baktığın için daha iyi gözüküyor.

24 1080 ile 32 2k'nın PPI değeri aynı. Sadece 32'ye daha uzaktan baktığın için daha iyi gözüküyor.
Hocam orasını bilemiyorum çünkü görüntüleme aygıtları konusunda bilgi değilim ancak monitör çok kaliteli. Buradan ayrıca bu monitörü bana aldıran ve her sorma cevap veren monitör üstadı @88602 hocama, işlemci ve RAM konfigürasyonuna BIOS üzerinden yardımcı olan @deadfellow hocama ve AM4 5800x3D alacakken o zaman aynı paraya AM5 sistem aldıran sosyal üyelerine teşekkürü borç biliyorum.

Soğutucunuz ne hocam. Cpu sıcaklığı bayağı iyi.
Arctic Liquid Freezer ll 240mm, üste montajlı. Ben ekran kartını daha çok önemsediğim için radyatörü üste monte ettim. Ayrıca 5 adet BeQuiet Pure Wings 2 120mm giriş fanı var. Bir adet de aynı fandan egzoz fanı var.

Ekran kartı sıcaklığının da radyatöre gittiğini düşününce gerçekten sıcaklık düşük.

Eksik söyledim. RDR 2 içerisinde demek istemiştim.
Girdiğim zaman atarım hocam Şuan rekabetçi oyun oynuyorum.

Hayırlı olsun hocam. RDR2 bildiğim kadarıyla 2K ve üstü için çıkmış bir oyun. 1080p de oynadığınız zaman resolution scale ayarını 1.5 yaparsanız görüntü çok daha iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…