1440p vs 1080p monitör

Ne demek hocam tekrar hayırlı uğurlu olsun bende de 2K 165 Hz Dell model var senin aldığın monitörü görmedim satıp o modeli alasım var bir çılgınlık yapıp

Ahhahahahaha. Hocam vallahi 2-3 aydır araştırıyorum. Bu monitörü alırken araştırmamıştım çünkü. Ama hem yabancı hem de Türk forumlarında olsun hem F/P hem de kalite açısından en iyi monitör olarak seçilmiş.

Çok teşekkür ederim.
Ne demek hocam tekrar hayırlı uğurlu olsun bende de 2K 165 Hz Dell model var senin aldığın monitörü görmedim satıp o modeli alasım var bir çılgınlık yapıp

Bende çok araştırdım 2-3 ay sürdü o modeli görmedim evet hocam tam F/P ürünü bence de.

Şimdi ikna etme sırası bana geçti galiba hahahahahaha .

Şimdi ikna etme sırası bana geçti galiba hahahahahaha .

Ya zaten aklımda hocamda ben sistemi montajlarken cok iyi olmayan bir kasaya emanet yaptık kasa niyetine girdim gibi bilemiyorum monitörde göz kırpmıyor değil

Aslında aklımda benim ekran kartı değiştirmek vardı. Sonra dedim ki gerek yok bu bana 2 sene daha yeter. Onun yerine monitör alayım nasıl olsa DLSS3 - FG gibi yazılımlarla 60 FPS üstü alırım 2 sene gibi düşündüm. O yüzden monitöre kaydım.

İyi yapmışsınız hocam bende bakacağım artık

İnşallah istediklerini alırsın hocam . Şimdiden hayırlı olsun diyelim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…