1440p vs 1080p monitör

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer ki aklında 2 sene sonraya kadar ekran kartını yükseltme fikri varsa alman mantıklı olabilir hocam.

Hocam çok teşekkür ederim içimi rahatlattın vallahi :D.

Ne demek hocam tekrar hayırlı uğurlu olsun bende de 2K 165 Hz Dell model var senin aldığın monitörü görmedim satıp o modeli alasım var bir çılgınlık yapıp :D :D

Ahhahahahaha. Hocam vallahi 2-3 aydır araştırıyorum. Bu monitörü alırken araştırmamıştım çünkü. Ama hem yabancı hem de Türk forumlarında olsun hem F/P hem de kalite açısından en iyi monitör olarak seçilmiş.:D:D

Çok teşekkür ederim.
Ne demek hocam tekrar hayırlı uğurlu olsun bende de 2K 165 Hz Dell model var senin aldığın monitörü görmedim satıp o modeli alasım var bir çılgınlık yapıp :D :D

Ahhahahahaha. Hocam vallahi 2-3 aydır araştırıyorum. Bu monitörü alırken araştırmamıştım çünkü. Ama hem yabancı hem de Türk forumlarında olsun hem F/P hem de kalite açısından en iyi monitör olarak seçilmiş.:D:D

Bende çok araştırdım 2-3 ay sürdü o modeli görmedim :D :D evet hocam tam F/P ürünü bence de.

Şimdi ikna etme sırası bana geçti galiba hahahahahaha :D:D.

Aslında aklımda benim ekran kartı değiştirmek vardı. Sonra dedim ki gerek yok bu bana 2 sene daha yeter. Onun yerine monitör alayım nasıl olsa DLSS3 - FG gibi yazılımlarla 60 FPS üstü alırım 2 sene gibi düşündüm. O yüzden monitöre kaydım. :D

Aslında aklımda benim ekran kartı değiştirmek vardı. Sonra dedim ki gerek yok bu bana 2 sene daha yeter. Onun yerine monitör alayım nasıl olsa DLSS3 - fg gibi yazılımlarla 60 FPS üstü alırım 2 sene gibi düşündüm. O yüzden monitöre kaydım. :D

İyi yapmışsınız hocam bende bakacağım artık :D

İnşallah istediklerini alırsın hocam :D. Şimdiden hayırlı olsun diyelim sana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı