G3223D'yi sipariş ettim. Umarim pişman olmam.
hayirli olsun hocam memnun musunuz? bende ayni ikilemde kaldim dell 27inc ve 31.5 modelleri ayni fiyatta buyuk ekran uzaktan guzel ama yakindan nasil bilmiyorum bide piksellesme ve camurlasma oluyor mu?G3223D'yi sipariş ettim. Umarim pişman olmam.
sagolun hocam aklimi baya kurcaliyordu.27 inc daha ucuz olsa direk alirdm ama asiri fiyatı artmis 31.5 inc fpsde belki daha kotu olur ama hikayeli oyunlar ve film dizi izlerken daha keyif verecek sanirim 31.5 alacamEkranın netliğine bağlı aoc 32 inc kullanirken rahatsız ediyordu simdi lg 32gp750b kullaniyorum hersey cok guzel
Almak istediğiniz dell monitörde lg ile ayni klasmanda sorun yasiycaginizi sanmiyorum
Artık tvlerdeki gibi netlik ayarları var yeni monitorlerde hocam ben hic sanmiyorum fps oyunlarındada sorun yasiycagınız aldiğinız monitor fast ips hic kafanıza takmayın ben 32 alirken 27 inc dusundum ama iyiki 32 almisim yeni ipsler gercekten cok iyi mesela suan kullandiğim lg 32gp750b pc dısında ps5 dede kullanıyorum adamlar onu bile düşünmüş 4k gosteriyor monitörü 2k 165 hz normalde ve gercekten 4k gibi netlik veriyor senin aldığındada bildiğim kadarı ile ps5 4k açılıyor benim monitorle aram 1 metre bile degil yatağimdan oynuyorum camurlasma goruntu bozukluugu gormedim suan mevcutta samsung 90a oyuncu tvmde var ama bunu aldiğimdan beri hic acmadımsagolun hocam aklimi baya kurcaliyordu.27 inc daha ucuz olsa direk alirdm ama asiri fiyatı artmis 31.5 inc fpsde belki daha kotu olur ama hikayeli oyunlar ve film dizi izlerken daha keyif verecek sanirim 31.5 alacam
Bu konu hakkında ve G3223D ile alakalı bilgilere profilimdeki makaleden ulaşabilirsiniz.hayirli olsun hocam memnun musunuz? bende ayni ikilemde kaldim dell 27inc ve 31.5 modelleri ayni fiyatta buyuk ekran uzaktan guzel ama yakindan nasil bilmiyorum bide piksellesme ve camurlasma oluyor mu?
haklisiniz hocam en kotu manuel ayarla bile gozume hitap ettiririm ayni fiyat bandindayken 31.5 almak daha dogru tercih olacakArtık tvlerdeki gibi netlik ayarları var yeni monitorlerde hocam ben hic sanmiyorum fps oyunlarındada sorun yasiycagınız aldiğinız monitor fast ips hic kafanıza takmayın ben 32 alirken 27 inc dusundum ama iyiki 32 almisim yeni ipsler gercekten cok iyi mesela suan kullandiğim lg 32gp750b pc dısında ps5 dede kullanıyorum adamlar onu bile düşünmüş 4k gosteriyor monitörü 2k 165 hz normalde ve gercekten 4k gibi netlik veriyor senin aldığındada bildiğim kadarı ile ps5 4k açılıyor benim monitorle aram 1 metre bile degil yatağimdan oynuyorum camurlasma goruntu bozukluugu gormedim suan mevcutta samsung 90a oyuncu tvmde var ama bunu aldiğimdan beri hic acmadım Eki Görüntüle 1742765
guzel yerlere deginmissiniz kafami tek kurcayalan konu camurlasma meselesiydi.yeni model olmasi ve ayni fiyata 31.5 almak daha dogru tercih olacak tesekkur ederimBu konu hakkında ve G3223D ile alakalı bilgilere profilimdeki makaleden ulaşabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.