144Hz 1ms Monitör Tavsiyesi

Yer
Uşak
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İndirimlerde 144hz monitör almak istiyorum. Hangi monitörleri tavsiye edersiniz? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Sistemim;
İşlemci: Ryzen 5 2600
Ekran Kartı: GTX 1070
Anakart: Asus B350M-A Prime
Bellek: GSSKILL 16GB (2X8) 3200MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba viewsonic ürünleri bu akşam 21:00'da hepsiburada üzerinden indirime girecek.

Ben de ViewSonic XG2401 24" 1ms 144hz Monitörden kendime satın alacağım. 27", 24" farklı modeller, Sync teknolojileri vsvs. uzun araştırmalar sonucu bu modelde karar kıldım.
Ben oyun için satın alıyorum. Genellikle FPS Tarzı oyunlar oynuyorum.Bu bağlamda TN paneli tek geçerim. ips'ciler kafanı karıştırmasın.
Tavsiye edebilirim.

Link: https://www.hepsiburada.com/viewson...-freesync-gsync-fhd-oyuncu-monitor-p-BD805400

Merhaba viewsonic ürünleri bu akşam 21:00'da hepsiburada üzerinden indirime girecek.

Ben de ViewSonic XG2401 24" 1ms 144hz Monitörden kendime satın alacağım. 27", 24" farklı modeller, Sync teknolojileri vsvs. uzun araştırmalar sonucu bu modelde karar kıldım.
Tavsiye edebilirim.

Link: https://www.hepsiburada.com/viewson...-freesync-gsync-fhd-oyuncu-monitor-p-BD805400
Ölü piksel çıktığında iade almadıklarını da göz önünde bulundurun.

Merhaba, ben IPS kafa karıştırmaya geldim.
Şaka bir yanada ViewSonic alabilirsin akşam 21:00’da indirimler başlıyor detaylı takip etmeni öneririm.Yukarıda arkadaş söylemiş zaten ama ben yinede teyit edeyim dedim.
Ölü piksel çıktığında iade almadıklarını da göz önünde bulundurun.
HepsiBurada üzerinden alındığı zaman sıkıntı olmuyor 14 gün için de iade edebilir ölü piksel olduğunu belirtmeden bizzat ben kendim yaşadım 2 gün önce, monitör aldım 900 TL’ye 9.gün ölü piksel oluştu direk iade ettim ürünü beğenmedim diye kargo ellerine ulaştı 2-3 saat sonra iadem direk kabul oldu ve hesaba geçti param ve bunu 2 kez yaşadım hiç bir sorun olmadı.

Merhaba, ben IPS kafa karıştırmaya geldim.
Şaka bir yanada ViewSonic alabilirsin akşam 21:00’da indirimler başlıyor detaylı takip etmeni öneririm.Yukarıda arkadaş söylemiş zaten ama ben yinede teyit edeyim dedim.

HepsiBurada üzerinden alındığı zaman sıkıntı olmuyor 14 gün için de iade edebilir ölü piksel olduğunu belirtmeden bizzat ben kendim yaşadım 2 gün önce, monitör aldım 900 TL’ye 9.gün ölü piksel oluştu direk iade ettim ürünü beğenmedim diye kargo ellerine ulaştı 2-3 saat sonra iadem direk kabul oldu ve hesaba geçti param ve bunu 2 kez yaşadım hiç bir sorun olmadı.
Kesinlikle öyle, internet alışverişlerinizde herhangi bir sebep sunmadan 14 gün iade etme hakkınız mevcut, beğenmedim ibaresini kullanmanız yeterli. Ama siz gidip ölü piksel yok şu bu diye karıştırırsanız onlar da ona göre kuralları uygular. Bunları hiç karıştırmaya gerek kalmadan beğenmedim, hoşuma gitmedi istediğim performansı vermedi deyip iade edin geçin.

Ben oyun için satın alıyorum. Genellikle FPS Tarzı oyunlar oynuyorum.Bu bağlamda TN paneli tek geçerim. ips'ciler kafanı karıştırmasın.
Tavsiye edebilirim.

Bu monitörler arasında hangisini tercih etmeliyim?
Oynadığım oyunlar CS:GO, PUBG, LOL, APEX, COD

ViewSonic XG2401 çok fazla önerilen bir monitör, fakat çok araştırmadım. Tavsiye ediliyor illaki bunlardan birini düşünüyorsanız tavsiyem o olur. BenQ renkleri çok soluk, tazeleme hızı MS konusunda iyi bir tercih ama gerçekten renkler konusunda berbat.

Benim tercihim asustan yana olurdu, hem daha iyi renklere sahip hemde iyi bir indirime girmiş normalde 1450-1600 civarında dolaşıyordu fiyatı;

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı