144Hz 2K monitör önerisi

Haktan Tan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Uygun fiyatlı 27' 2K 144Hz bir monitör arıyorum. F/P ama çok daha pahalı olmayacak 6000TL bandında bir ürün arıyorum. Ayrıca bir sıkıntı çıkınca ilgilenen bir yerden önerirseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.

Merhaba dostlar. Uygun fiyatlı 27' 2K 144Hz bir monitör arıyorum. F/P ama çok daha pahalı olmayacak 6000TL bandında bir ürün arıyorum. Ayrıca bir sıkıntı çıkınca ilgilenen bir yerden önerirseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.

Bunu alabilirsiniz hocam

7500₺ - 8000₺ civarlarına geliyor arada, beyaz sistemin varsa şiddetle öneririm. İyi duruyor, ekran kalitesi ve pivotun kalitesi fiyatına göre iyi, çerçeveler fotoğraftakinden daha kalın.

Bütçeni biraz daha arttırıp yukarıdaki kullanıcının önerdiğine bakmanı tavsiye ederim.

7500₺ - 8000₺ civarlarına geliyor arada, beyaz sistemin varsa şiddetle öneririm. İyi duruyor, ekran kalitesi ve pivotun kalitesi fiyatına göre iyi, çerçeveler fotoğraftakinden daha kalın.

Bütçeni biraz daha arttırıp yukarıdaki kullanıcının önerdiğine bakmanı tavsiye ederim.
PlayStation için alıyorum beyaz da güzel olur

Çerçeveler biraz kalın ama zamanla alışıyorsunuz, onun haricinde pek bir kötü yanı yok.

Bütçenizin üstünde fakat böyle bir şey de iyi olabilir Mac'e geçince bende bunu almayı düşünüyorum.
Bu kadar büyük birşeye gerek yok zaten her zaman oyun oynamıyorum ara sıra kafa dağıtmak için alıcam. Peki asus mu önerirsiniz yoksa samsung mu yukarıdaki arkadaşların önerdiklerinden bahsediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı