144Hz mi 60 Hz mi?

BloondyTK

Kilopat
Makaleler
1
165Hz monitörüm var ama ben 144'te kullanıyorum. Sorum şu, rekabetçi oyunları 144Hz'de oynamaktan AAA oyunları 60-70FPS'de oynayamıyorum. Sanki cross takıla takıla kasarak dönüyor gibi. Cross çevirmezsem problem yok. Karakter dümdüz yürürken akıcı geliyor ama diğer türlü delirecek seviyeye getirtiyor.

165Hz monitörüm var ama ben 144'te kullanıyorum. Sorum şu, rekabetçi oyunları 144Hz'de oynamaktan AAA oyunları 60-70FPS'de oynayamıyorum. Sanki cross takıla takıla kasarak dönüyor gibi. Cross çevirmezsem problem yok. Karakter dümdüz yürürken akıcı geliyor ama diğer türlü delirecek seviyeye getirtiyor.
Hocam grafik ayarlarını düşürün 120fps'ye kadar. Daha rahat olur. İlk baş yanlış anladım.

144 net. 144 Hz kullandıktan sonra 60'ın yüzüne bile bakmam(1080p için tabi). O sorun için V-Sync açıp 60FPS ile oynayın ama 144 FPS aldığınız oyun kadar akıcı olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı