144Hz monitör 60Hz çalışıyor

Görüntü ayarları > Gelişmiş Görüntü Ayarları > Ekran 1 için Görüntü Bağdaştırıcısı Özellikleri > Tüm Modları Listele > 1920x1080, Gerçek Renk (32 bit), 144Hertz > Kaydet. Bu kadar adam aynı yorumu yazmış yazılan bütün yorumlar da yanlış arkadaşlar. Yapmayın ya. DPP Nvidia kartlara FreeSync desteği için gerekiyor. Doğru bilgiyi verelim.
Senin bilgi de eksik :) HDMI sürümü önemli bunun için.

Nedir bu gerginlik kanka 😀 Biraz rahat olsana ya.
Adam dün gtx 750 Ti ile ilgili bir şey dedi. Ben de iyi kart falan dedim. O da benim istediğim oyunları açmıyor dedi. Ben hangi oyunlar yardımcı olayım dedim. Bir daha da cevap yok. Kaç defa yazdım. Bende de aynı kart var o yüzden ama işte... Hep iyi niyetimizden kaybediyoruz zaten.

Adam monitörden çıkan HDMI ile kullanıyor kardeşim. Sence 144Hz monitörün yanına 144Hz desteklemeyen HDMI kablosu koyarlar mı ya? Biraz akıllı olun.
Konuda kablo ilgili bir şey geçmiyor. Kutudan çıkan kabloyu kullandığını nasıl anladın :D :p
Ayrıca HDMI sürümü uyumlu mu o da önemli sayın akıllı arkadaşım.

Konuda kablo ilgili bir şey geçmiyor. Kutudan çıkan kabloyu kullandığını nasıl anladın :D :p
Ayrıca HDMI sürümü uyumlu mu o da önemli sayın akıllı arkadaşım.
Tamam kutudan HDMI çıkmış ve bu adam gidip "ne yapayım, en iyisi gidip bir HDMI kablo daha alayım. " demiş. Çünkü elinde bir HDMI kablo varken neden gidip daha eski model bir HDMI kablo almasın? Yordunuz ya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı