144Hz monitör 60Hz çalışıyor

Monitore'de bağlı bu. Mesela benim monitor 1.4 hdmı ile 144hz verebiliyor.

Herkes çok farklı şeyler söylemiş. Kimi HDMI 144hz desteklemez demiş, kimisi display port kullan demiş. Bence en doğrusu öncelikle aşağıdaki @Recep Baltaş 'ın yayınladığı konu ile ilgili videoyu izlemek ve ona göre arkadaşı yönlendirmek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

peki ya biz burda hdmı to dp dönüştürücü kullanırsak olur mu? 144 hz kullanabilirmiyiz.

peki ya biz burda hdmı to dp dönüştürücü kullanırsak olur mu? 144 hz kullanabilirmiyiz.
Burada portun hangi version olduğu önemli. Evet, yeni versionlar kaldirabiliyormus. Ama ilkelse maalesef 120.

Monitore'de bağlı bu. Mesela benim monitor 1.4 hdmı ile 144hz verebiliyor.

MSI Afterburner'ın gösterdiği fps sistemin sağladığı mı yoksa monitörün gösterebildiği mi ? Yani monitörün kaç fps gösterdiğinden nasıl emin olabiliyoruz ?

MSI Afterburner'ın gösterdiği fps sistemin sağladığı mı yoksa monitörün gösterebildiği mi ? Yani monitörün kaç fps gösterdiğinden nasıl emin olabiliyoruz ?
Denetim masası veya masaüstün'den sağ tık görüntü bağdaştırıcı ekranın'da yazıyor.

Acer Nitro 5 AN515-55 Intel Core i5 aldım 144 Hz ama 60 Hz'den fazlasını ayarlayamıyorum neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…