144Hz monitör alınır mı?

Bütçe
2300TL
21 yıldır bilgisayar kullanırım, son 6 aydır 144Hz monitör kullanıyorum ve Cs:Go dışında hiçbir oyunda ben o kadar fark hissedemedim. Sadece Cs:Go için tutuyorum elimde yoksa satmıştım şimdiye herhalde gereksiz para diyerek. Ne tarz oyun oynadığınız çok önemli. FPS oyunları değilse, çok aman aman bir fark yok bana kalırsa.

Bu benim görüşümdür sadece bu arada, genel bir durum değil.

Bence 144 Hertz sağlam bir Asus marka monitör kullanabilirsin, rekabetçi oyun oynamıyorsanız yeter de artar 144 Hertz. Arkadaşlar şu forum üyesini raporlarsanız çok sevinirim pek çok yerde uygunsuz mesajlar atıyor.

CS-GO ve Valorant gibi oyunlar dışında 240 HZ için 240 FPS veya yakın FPS almak zor. O yüzden iyi bir 144 HZ almanız daha iyi olur. AOC 24G2U öneririm. İçerisinden hem DP hem de HDMI kablo çıkıyor. Yüksekliği ayarlanabilir stand da artısı. Hangi marka alırsanız alın mağazada ölü piksel testi yaparak alamıyorsanız internetten almanızı tavsiye edrim. Firmalar belirli orana kadar ölü pikseli ve ışık sızmasını kusur kabul etmeyebiliyorlar. Burada imdadınıza cayma hakkı yetişiyor.

Sisteminiz nedir?
Ryzen 5 3600x , RTX 3070 Düşünüyorum.

Birtane monitörüm var zaten 3. ye gerek yok

Bende zaten uygun diye bunu diyordum 240hz 1ms BENQ monitörler yine TN panel ama 4000TL

Kafandaki monitörlerin linklerini atar mısın.
https://www.hepsiburada.com/acer-kg...=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=epey.c.k.pc
Sistem? Oynadığınız oyunlar? Ayrıca şahsen orta seviye bir 240Hz bulunabilir o bütçeye.
CSGO oyuncusuyum.

Ryzen 5 3600 , RTX 3070 240 fps almaz mı ?

Ben CSGO oyuncusuyum açıkcası önemli oyüzden

Toplu cevaplar verdim kendi cevabınızı bulabilirsiniz uzun sürdü kusura bakmayın.

144Hz IPS 1ms olan bu monitörü alın kesinlikle pişman olmazsınız. Monster 240Hz aldım, elime geçtikten 10 saat sonra direk iade ettim. Bana kalırsa kaliteli bir 240Hz almak için en az 3500-4000TL gözden çıkarılmalı.

240hz 1ms BENQ monitörler yine TN panel ama 4000TL
Onlar sadece ama sadece CS:GO ve VALORANT için özel üretilmiş monitörler. Sırf Input Lag olmasın diye FreeSync ve G-Sync gibi teknolojileri bulundurmuyor, normal bir Fast-IPS panelden %1 kadar daha iyi oynayacaksınız diye hem deli gibi para verip hem iyi teknolojilerden olup hemde çöp gibi TN panel görüntüsü alıyorsunuz.

Size önerim 2K 144Hz'dir hocam. Eğer sadece ama sadece CSGO ve VALORANT gibi oyunları oynuyorsan ve rekabetçi olarak oynuyorsan 240Hz al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…