144Hz monitör alınır mı?

Yok biliyorum da aynı model olunca bir fark yaratmıyor, sadece bütün parçalar asus hemen hemen monitör de o olsun dedim. Tabii güzel başka modeller görürsem illa Asus olacak diye birşey yok. Piyasa bir sürü kaliteli markalar var. Önerin için teşekkürler

ASUS'un monitörlerini diğer markalarınkilerden daha kaliteli buluyorum. Kontrastı parlaklığı diğerlerine göre daha iyi. Karşılaştırmalarımda da ASUS monitörler diğerlerinin arasında ben buradayım diyor çünkü daha canlı bir görüntüye sahip. Ben zamanında 1800 TL'ye ASUS VG24vq almıştım memnunum. Tavsiye ederim.

Bu arada söyleyeyim, gösterdiğimi veya bu adamın incelediği başka bir monitörü alırsanız açıklamada ölçüm cihazıyla yaptığı renk ayarlamalarını paylaşıyor, en doğru renkler için kullanmanızı tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_20220906_022446.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20220906_135312.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Tamamdır, dediklerinizi dikkate alacağım. Teşekkürler

144 Hz monitörün akıcılığını bir kez gördüğünüzde bir daha vazgeçemiyorsunuz. Aynı durum 240 vs 360 Hz monitörleri gördüğünüzde de geçerli olacaktır. Akıcılığın verdiği o mükemmel his parayla ölçülmez.

Galiba zaten ikinci ekranı 144HZ alıp, ana ekranımı 360HZ alacağım.

Çoğu kişi Online oyun vesaire demiş ama 60Hz ile 144Hz farkını çok derin bir şekilde hissedeceksiniz hikayeli oyunu bir 60FPS oynamak var bir de 144FPS oynamak var bir de dostum almışken bence 165Hz Dell marka al.

Çoğu kişi Online oyun vesaire demiş ama 60Hz ile 144Hz farkını çok derin bir şekilde hissedeceksiniz hikayeli oyunu bir 60FPS oynamak var bir de 144FPS oynamak var bir de dostum almışken bence 165Hz Dell marka al.
Neden Dell?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…