144Hz monitör mü Nintendo Switch mi?

Merhabalar aklım karıştı 144 Hz monitör almak istiyorum ama aklım Nintendo Switch'de sizce ne almalıyım?

Eğer güzel bir sisteminiz varsa kesinlikle 144Hz monitör öneririm Nintendo monitörün fiyatından daha yüksek o kadar verme şansınız varsa bari 240Hz alın gözünüz gönlünüz şenlensin :) @kt2 arkadaşımızın da dediği gibi bir de oyunları varsayarsak bir hayli pahalılar. Önerim 240Hz monitör almanızdan yanadır...
Arkadaşlar anlamıyorum ve gerçekten anlamak için soruyorum. Bu tarz başlıkların açılma sebebi ne? Hayır sonuçta teknolojik cihaz ihtiyacınız üzerine açıyorsunuz ve ne alayım diye bize soruyorsunuz. Senin en çok neye ihtiyacın olduğunu biz nereden bilelim ki? Monitöründen rahatsız isen monitör alırsın. Her şeyin senin için tamdır switch alırsın. Bakın yanlış anlaşılmak istemiyorum, sorumu rencide etmek için de değil bilgi sahibi olmak için soruyorum.
Bazı insanlar çok kararsızdır. Farklı zihinlerle alacağı şeyleri değerlendirmek ister. Arkadaşımız da aynı durumda sanırsam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı