Aslında hepsinin birbiri üzerine artıları ve eksileri vardır. TN genelde yenileme hızıyla karşımıza çıkar. IPS ise renk canlılıkları bakımından söz edilir. VA ise bence ikisinin ortasıdır. VA kullanan biri olarak IPS aratmadığını söyleyebilirim. IPS takıntısı boş bir takıntı. Oyunlarda size efektif bir şey oluşturmuyor yani. IPS daha çok grafik tasarımı, resim, video gibi şeyler ile uğraşanlar için daha elzem. Çünkü renk ayrıntıları onlar için her şey. Sizin oyunda böyle bir durumunuz yok ki zaten oyuna göre renk, kontrast ayarları yapacaksınızdır. 24 veyahut 27 tercihi tamamen size kalmış. Bence en güzel yol ikisini de deneyimleyip, " Ya bu benim için daha makul." dediğiniz boyutta seçim yapmak olacaktır. Ben cafede 27 kullandım. Deneyimime göre 27 daha güzel ve uygun geldi. Çok da iyi yapmışım. Ürünün diğer sunduğu özelliklere ağırlık vermenizi tavsiye ederim. Ben kendi monitörümdeki uygulamalar olsun, telefon bağlantısı olsun tüm özellikleriyle öneriyorum. Daha çok gaming monitör bence. Bunlarla yola çıkarak bakmanda yarar var.