Çözüldü 144Hz monitörde FPS 144'ün üstüne çıkar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

çaresiz1432

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemi yüksek olan bir bilgisayar 144Hz monitörle 144 FPS'in üstüne çıkmaz mı? Valorant'ta düşük ayarlarda en az 170 FPS alan bilgisayar sistemi 144 Hz monitörle 144FPS'e yapışır mı? Üstüne çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıkar ama hissiyatı 170 olmaz 144 kalır. Dikey eşitleme ile 144 ayarlarsanız 144'ü geçmez.
Teşekkür ederim saniyesinde cevap aldım.
Çıkar, isterseniz 144'a sabitleyin FPS'i sisteminiz yorulmasın.
Eğer V-Sync açıksa FPS'ni monitörün Hz değerine eşitler ve 144 üzerine çıkmaz. V-Sync kapalıysa daha yüksek FPS alırsın fakat monitörün 144Hz olduğu için 144 FPS olarak görürsün.

Monitör ile FPS değerinin sınırı ile arasında bağlantı yok, monitör sadece kareleri görmenizi sağlıyor. İsterseniz 144'e sınırlayabilir, isterseniz bilgisayarınızın izin verdiği kadar sınırsız kullanabilirsiniz.
Çıkar fakat değişen bir şey olmaz istersen 1000 FPS al 144Hz monitörde göreceğin saniyedeki kare sayısı en fazla 144 olur. Aksini iddia eden 1.sınıftan tekrar okula başlayabilir.
Göreceğiniz 144 kare olur ama akıcılık değişiyor. O zaman elektronik sporlar ile uğraşanlar neden iyi bilgisayarları olmasına rağmen FPS arttırmak için ayar ve çözünürlük kısıyor?

Monitör ile FPS değerinin sınırı ile arasında bağlantı yok, monitör sadece FPS'leri görmenizi sağlıyor. İsterseniz 144'e sınırlayabilir, isterseniz bilgisayarınızın izin verdiği kadar sınırsız kullanabilirsiniz.

Göreceğiniz 144 kare olur ama akıcılık değişiyor. O zaman elektronik sporlar ile uğraşanlar neden iyi bilgisayarları olmasına rağmen FPS arttırmak için ayar ve çözünürlük kısıyor?

Monitör ile FPS değerinin sınırı ile arasında bağlantı yok, monitör sadece FPS'leri görmenizi sağlıyor. İsterseniz 144'e sınırlayabilir, isterseniz bilgisayarınızın izin verdiği kadar sınırsız kullanabilirsiniz.

@kqqk13

Monitör ile FPS değerinin sınırı ile arasında bağlantı yok, monitör sadece kareleri görmenizi sağlıyor. İsterseniz 144'e sınırlayabilir, isterseniz bilgisayarınızın izin verdiği kadar sınırsız kullanabilirsiniz.

@Liberte Sergen cevabını sen ver hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı