Normal, çok da abartılacak bir olayı yok bizzat kullanıyorum. Ama bunca yıl 60Hz'de kalmışsan 144'ü pas geçip direkt 240Hz'e geç derim asıl olay orada.
Valorant'ta 144Hz ile Marshall oynamanın tadı bir başka. Özellikle ascent mid bakarken... Son elde bile alıyorum silahı. Adamlar "mal" diyor ama olsun ben aldırmıyorum.
Acer KG241Q 165h Z 0.5 ms olanı kullanıyorum. Mükemmel bir his. Bir Valorant elması olarak beğendim onayladım. Tavsiye ediyorum 1500 TL civarıydı indirimde.
60Hz ile Overwatch oynuyorum ve Diamond ile Master rank arasında gidip geliyorum. 144Hz de bir oynayayım dedim başım döndü oynayamadım. Gene 60Hz'e geri döndüm.
Monitörü aldığım ilk hafta, elle 144Hz yapmam gerekiyormuş ama ben monitörü 60 Hz'de kullandım bir hafta. Sonradan şans eseri "görüntü ayarları'nı gördüm, 60Hz'den 144Hz'e geçince cidden çağ atladım. Oyunu falan bırakın masaüstünde bile fena akıcı. Şu anda genel olarak gelir sıralamasında olduğu için sistemi yeterli olan herkese şiddetle öneriyorum. Siz de yaşayın bu zevki.
1080P 144Hz fiyatları son 2 senedir bayağı düşüşte. Diş biraz daha sıkılırsa (malum yeni ekran kartı almak zor ve düzelmesi 1 sene desek) 1080P 240Hz fiyatları da bu şekilde inecektir. Çünkü 2K dönemine yavaştan geçiliyor bu nedenle 1080P'de yüksek yenileme hızına sahip monitörler daha cazip hale gelebilir.
240Hz fiyatları da inmeye başladı, Acer'ın şu monitörü 2200 lira mesela. Düzgün 144Hz bir monitörün 1500 lira olduğunu düşünürsek bence çok yüksek bir fiyat değil.
ACER 24.5 ACER KG251QDbmiipx LED FHD FreeSync 1MS 240HZ (2xHDMI, DP) MM Çerçevesiz Siyah Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.