144Hz ve G-Sync monitör önerisi

ArudaKawa

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
https://kit.co/ArudaKawa/sistemim
Meslek
Full-Stack Developer
Başlıktaki özelliklere sahip olan monitör arıyorum maksimum limitim 2.500 TL. 2 tane monitör buldum siz olsanız hangisini seçerdiniz? Ya da başka önerisi olan varsa söylerseniz sevinirim.

1) Acer VG272X 27" 240Hz 1ms (HDMI+Display) G-Sync Full HD IPS Fiyatı

2) ASUS 27 VG278QR GAMING, LED, FREESYNC, G-SYNC, 1920x1080 0,5MS,165HZ 3YIL HDMI(v1.4), DisplayPort 1.2, Dual-link DVI-D MM VESA, PIVOT,EYECARE, FLICKER-FREE,DUSUK MAVI ISIK: Amazon.com.tr

Acer 240Hz olmasından dolayı çok ilgimi çekti ASUS'ta 0.5 ms yüzünden kendine çok çekti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben IPS panel olanı tercih ederdim. Ben şahsen AOC 27g2u kullanıyorum 27 inch 144 hz g-sync. Gayet memnunum IPS panel olmasından dolayı renklerı falan gayet güzel. IPS panellerde tepki süresi daha yavaş diye biliyorum ama eğer çok rekabetçi turnuvalara falan katılmayacaksanız bi önemi yok bence. Fiyat olarak şu MSI Optix G271 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı makul geldi bana. Bir de eğer yakından bakmayacaksanız monitöre 27 inch öneririm ama eğer yakından bakacaksanız 1080p 27 inch için uygun değil. Eğer oyunlarda yüksek ayarda 200 fps uzerı alıyorsanız Acer'in modelini tercih edin derim, eğer o kadar yüksek fps alamıyorsanız 144hzli bir model bakın. AOC veya MSI'inkileri tavsiye ederim.

Ben IPS panel olanı tercih ederdim. Ben şahsen AOC 27G2U kullanıyorum 27 inch 144 Hz G-Sync. Gayet memnunum IPS panel olmasından dolayı renklerı falan gayet güzel. IPS panellerde tepki süresi daha yavaş diye biliyorum ama eğer çok rekabetçi turnuvalara falan katılmayacaksanız bir önemi yok bence. Fiyat olarak şu MSI Optix G271 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı makul geldi bana. Bir de eğer yakından bakmayacaksanız monitöre 27 inch öneririm ama eğer yakından bakacaksanız 1080P 27 inch için uygun değil. Eğer oyunlarda yüksek ayarda 200 FPS uzerı alıyorsanız Acer'in modelini tercih edin derim, eğer o kadar yüksek FPS alamıyorsanız 144hzli bir model bakın. AOC veya MSI'inkileri tavsiye ederim.

Keşke hunarca savunmak yerine 27 inç monitörde 1080P'nin yetmediğini kabullenseler. Yakın oturmadığınız sürece sorun yok.

Arkadaşa tavsiye konusuna gelirsek de 1080P almayın 27 inçde. Eğer bütçeniz varsa 2K 27 inç alın. Yoksa da AOC 24G2U, ASUS VG24VQ (Curved) gibi 24 inç modellere yönelin. Bütçenizi biraz arttırma şansınız varsa da ASUS VG259QM modeline bir göz atın.

Keşke hunarca savunmak yerine 27 inç monitörde 1080P'nin yetmediğini kabullenseler. Yakın oturmadığınız sürece sorun yok.

Arkadaşa tavsiye konusuna gelirsek de 1080P almayın 27 inçde. Eğer bütçeniz varsa 2K 27 inç alın. Yoksa da AOC 24G2U, ASUS VG24VQ (Curved) gibi 24 inç modellere yönelin. Bütçenizi biraz arttırma şansınız varsa da ASUS VG259QM modeline bir göz atın.
Katılıyorum ben 27 inç 1080p aldım ama oturdugum yer ıle monitör arasında bayağı bi mesafe var. Yakında oturuyo olsam tercih etmezdim kesinlikle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı