144Hz vs 170Hz

lensi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 144 Hz ile 165 Hz arasında bir fark var mı OC ile 170Hz yapılıyor MSI optik monitör de. Bende ASUS sipariş etmiştim bugün gelir herhalde iade etmeye gerek var mı sizce? Arkadaşlar 60Hz'den geçeceğim direkt diğerlerine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar 144 Hz ile 165 Hz arasında bir fark var mı OC ile 170Hz yapılıyor MSI optik monitör de. Bende ASUS sipariş etmiştim bugün gelir herhalde iade etmeye gerek var mı sizce? Arkadaşlar 60Hz'den geçeceğim direkt diğerlerine.
Aynı monitörü kullanıyorum dostum. 165 ve 144 arasında gözle görülecek bir fark yok. 165 ve 170 arasında hiç ama hiç yok.

Gerek yok. OC işine de bulaşmayın derim. Monitörü çöp etme olasılığınız var.

Arkadaşlar büyük ihtimalle satın aldığım
ASUS VP249QGR gelecek Bende onu direkt iade edip MSI Almayı Düşünüyorum MSI daha hoş duruyor, ASUS da iyi biliyorum ama, almışken en iyisini alayım diyorum. Yani bu ilk ve son alacağım monitör.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı