1450 TL Sistem toplama

kefelon

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar kaç aydır sizleri rahatsız ettim öncelikle yardımcı olan herkese teşekkürlerimi ileteyim.

Sistemi almayı planladığım şekli bu; (3-4 ay sonra RX460, RX470 veya GTX 1050 eklenecek. O zamana kadar HD Graphics 530 ile idare edeceğim)
Adsız.png

Son önerilerinizi almaya hazırım, PSU yeterli olur mu, kasa nasıl v.s. her parça için yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geleceğe dönüklük açısından 600 watt PSU tercih etmelisiniz. Onun dışında güzel sistem. Bellekleri 2133 MHz seçebilirsiniz bu arada.

Hocam öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler. Bütçe olarak çok sınırlardayım. O yüzden psu calculator isimli 3-4 siteden fazla fazla hesaplamama rağmen 300-350 Watt tavsiye edince Corsair VS450W 12V kanalından 408W verdiğine göre yeterli olur diye düşündüm. Zaten bilgisayar bileşenleri de gün geçtikçe daha az güç tüketmeye başlıyor, ilerde de bana yeter sanırsam.

RAM olarak alacağım yerde 2 seçeneğim var. Biri bu resimde gördüğünüz Corsair Venegance LPX 8 GB, 2400MHz, CL16 (120 TL) Diğeri ise Kingston HyperX Fury 8 GB, 2133 MHz, CL 14 (145 TL)

Aradaki bu 25-30 TL farka değmeyecekse Corsair tercih etmek işime gelir hocam yoksa zorlayayım mı?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı