1450 ve 1850 TL sistem toplama

halildikmir

Hectopat
Arkadaslar 1450 TL'lik sistem bu;

Screenshot_2017-06-07-18-27-25.png

1850 TL'lik sistem de bu;

Screenshot_2017-04-02-08-28-59.png

Bu sistemleri ben toplamadim, hazir buldum. Sadece sormak istediğim bu iki bilgisayar arasinda 500 TL gibi bir fark var. Bu fark performansi etkiler mi? Oyunlarda FPS farki olur mu iki bilgisayar arasinda? Görüş ve önerilerinizi yazarsaniz sevinirim, hayirli ramazanlar.

İlk seçenek oyun performansı adına daha iyi. İkinci seçenekte ek olarak SSD disk ve DVD Writer var. Benim tavsiyem sonradan eklenebilen bu ürünleri daha sonra eklemen. Dediğim gibi, ilk seçenek daha fazla FPS değeri verecektir.

İlk seçenekte hız aşırtma (Overclock) özelliğine sahip işlemci bulunuyor. Desteklediği DDR3 Ram teknolojisi ikinci seçenekteki DDR4 destekleyen işlemciye göre biraz daha eski. Aradaki fark ise 3-4 FPS kadar oynuyor.

Ekran kartlarına gelirsek, Vram ve GPU olarak ilk seçenek önde. İçinde bulunan 4 GB Bellek ile ikinci seçeneği hem normal 2 GB versiyonu ile rahatça sollarken bu 4 GB bellek ile çok çok rahat solluyor. GTA V gibi Vram tüketen oyunlarda bu ekstra olarak avantaj sağlıyor.
Yani RX 560 > RX 460 ve RX 560 4 Gb >> RX 460 demekte fayda var.

Ssd diski az çok biliyorsundur, ssd diskler mekanik disklere göre daha hızlı daha sağlam ancak daha düşük kapasiteli okuma yazma oranı çok yüksek yeni nesil disklerdir. Bu bağlamda depolama ve ofis adına ikinci seçenekte bu kısım öne çıkıyor.

İyi sosyaller.

Arkadaslar 1450 TL'lik sistem bu;

Eki Görüntüle 239598

1850 TL'lik sistem de bu;

Eki Görüntüle 239599

Bu sistemleri ben toplamadim, hazir buldum. Sadece sormak istediğim bu iki bilgisayar arasinda 500 TL gibi bir fark var. Bu fark performansi etkiler mi? Oyunlarda FPS farki olur mu iki bilgisayar arasinda? Görüş ve önerilerinizi yazarsaniz sevinirim, hayirli ramazanlar.
1.Resimdeki işlemci çöp artık alınmazdır.
2.Resimdeki iste rx 460 yerine 1050 ti koymanız daha mantıklı olur ve oyunlarda daha iyi fps alırsın. Önerim 2.Resimdir

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı