14500 TL sistem toplama

Tercih sizin ama o listedeki siteler yani "İncehesap, Teknobiyotik, Webdenal, İnventus, Nanokatalog" bunların hepsi güvenilir yerler. Sadece Nanokatalog'daki ürünün size ulaşması biraz uzun sürebilir (Avrupa'daki depolarından çekiyorlarmış sanırım ürünleri). Ayrıca Nanokatalog'daki kasa hariç diğer siteler ürünlere distribütör garantisi sunuyor, Nanokatalog'dan aldığınız kasada ithalatçı garantisi uygulanıyor bildiğim kadarıyla, ama kasa zaten arıza yapıpta servise düşecek bir parça değil ayıplı mal gelmediği sürece.
 
Hocam bu paraya belirttiğiniz sistemden çok daha iyisini toplayabilirsiniz. SSD yi yazma okuma hızı yönünden değil de depolama yönünden seçmenizi tavsiye ederim (render için kullanmayacaksanız). Ayrıca HDD 4 GB olabilir. Anakart olarak GIGABYTE yerine ekran kartı ile son derece uyumlu olabileceKk MSI bir anakart tercih edebilirsiniz. Ayrıca kasaya PSU lazım.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı