14700K için RTX 4070 Ti uygun mu?

Son düzenleme:
4070 Ti ile 4080 arasın da %kaç fardır sence ve yıl olarak baktığın da örnek veriyorum Ti 5 yıl götürürse 4080 kaç yıl götürür?

Hocam RTX 4070 Ti RDR 2 de Ultra ayarlarda 4K'da 50FPS veriyorsa RTX 4080 75 FPS verir. Yani korkulacak bir şey yok. O kartla biraz ayarları kısıp high Ultra ayarlarda 60FPS oyunlar oynarsınız rahat.

Hocam RTX 4070 Ti RDR 2 de Ultra ayarlarda 4K'da 50FPS veriyorsa RTX 4080 75 FPS verir. Yani korkulacak bir şey yok. O kartla biraz ayarları kısıp high Ultra ayarlarda 60FPS oyunlar oynarsınız rahat.

O zaman 4080 için fazladan 9 bin tl vermeye değmez heralde demi ben bi 8 10 yıl kafam rahat etsin istiyorum ama arada da 9 bin tl var şuan ve benim ekranım da normal Asus 165 hz bir ekran

Hocam size kalmış bana göre değer paranız varsa alın yoksa gerek yok bence 4070 Ti gayet yeterli ve güzel bir kart ama 8 10 yıl değiştirmek için uzun bir süre bence eğer maddi durumunuz varsa PC değer kaybetmeden 2.5 yılda değiştirin 10 yıl sürede PC kasabilir teknoloji çok gelişiyor ama rahat 5 sene kafanız rahat kullanabilirsiniz.

Hocam size kalmış bana göre değer paranız varsa alın yoksa gerek yok bence 4070 Ti gayet yeterli ve güzel bir kart ama 8 10 yıl değiştirmek için uzun bir süre bence eğer maddi durumunuz varsa PC değer kaybetmeden 2.5 yılda değiştirin 10 yıl sürede PC kasabilir teknoloji çok gelişiyor ama rahat 5 sene kafanız rahat kullanabilirsiniz.
Doğru da 5 yıl sonra bunlar herhalde bi 400 500 bin tl olur 😂😂

Hocam size kalmış bana göre değer paranız varsa alın yoksa gerek yok bence 4070 Ti gayet yeterli ve güzel bir kart ama 8 10 yıl değiştirmek için uzun bir süre bence eğer maddi durumunuz varsa PC değer kaybetmeden 2.5 yılda değiştirin 10 yıl sürede PC kasabilir teknoloji çok gelişiyor ama rahat 5 sene kafanız rahat kullanabilirsiniz

Sence bunu almak nasıl olur ileriye dönük

Sapphire RX 7900 XT Nitro+ Vapor-X 20GB

Yoksa 12 GB 4070 Ti mi?

Son düzenleme:
sadece görüntü dedin çok güzel kart dedin hangisi :)
Yok hocam kartin goruntusu farkli anlaminda 4070Ti guzeldir demek istedim. O kartin sogutmasi vs de cok cok iyi. Hayirli olsun :)

Yok hocam kartin goruntusu farkli anlaminda 4070Ti guzeldir demek istedim. O kartin sogutmasi vs de cok cok iyi. Hayirli olsun :)
Eyvallah çok sağol Sapphire RX 7900 XT Nitro+ Vapor-X 20GB baktım da bu da aynı para aldığım ekran kartıyla 20 gb felan arada 8 gb bit de yüksek gibi ama 4070 ti daha iyi gibi sanki

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı