14900K vs 14900KF

fark dediğiniz kadar var ama anakartım belli hocam şimdi yeni anakart alacak olursam maliyet biraz fazla oluyor

Eski anakartı satabilirsiniz.
1 hafta önce rus ruleti tarzı bir şey oynadım bilgisayarda sorun vardı sorunun işlemci ya da anakarttan olduğunu düşünüyordum işlemciye nazaran anakartın fiyatı biraz daha düşüktü bende sorunu yeni anakart alarak çözmeye çalıştım ama sorun işlemciden kaynaklı olduğu için patladım

Aralarında hiç fark yok kral ama entegre grafik senin için lazımsa 14900k al.

Elindeki Anakart yaklaşık 10K değerinde 2.elden satarak güzel bir B650 anakart alabilirsin, belki zorlarsan X870 anakart bile bulabilirsin. Zaten 14900K alacak bütçen varsa bu da 20K bütçen olduğu anlamına gelir. 13K´ya 9700X alıp eski anakartını satıp üzerine ekleyerek X870 anakart alabilirsin.

Hocam sorun varsa PC'de, bunu tespit etmek açısından bencmark testleri çok yararlı oluyor.

İfadeler: QTV
Hocam sorun varsa PC'de, bunu tespit etmek açısından bencmark testleri çok yararlı oluyor.
sorunu tespit ettim hocam işlemci

dediğin doğru hocam da lanet olsun ki intel sevdam beni bu hallere getirdi

Aralarında hiç fark yok kral ama entegre grafik senin için lazımsa 14900k al.
entegre grafik ekran kartlı bir bilgisayara artısı ya da eksisi var mı ?

Entegre grafik ekran kartlı bir bilgisayara artısı ya da eksisi var mı?

Artısı eksisi olmaz. Performans olarak KF ile hiçbir farkı yok K'nın ama ekran kartsız kullanacaksan K o zaman işine yarar değilse KF alabilirsin.

Artısı eksisi olmaz. Performans olarak KF ile hiçbir farkı yok K'nın ama ekran kartsız kullanacaksan K o zaman işine yarar değilse KF alabilirsin.
teşekkür ederim hocam yardımcı olduğun için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…