14K bütçe ile PC toplama

Bütçe
14.000

GtXLaerL

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, konuya geçersek. Bütçem 14 bin TL, 1kuruş yukarı çıkamam. İçinde monitör de dahil olmak üzere PC alacağım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

(2X)

13365 TL tutuyor ama başka sistemleri yazarlar onlarada bakın.

Son düzenleme:

13365 TL tutuyor ama başka sistemleri yazarlar onlarada bakın.
Eksiklerine değinmek isterim 14k bütçeye 8gb ram yerine 16gb olmalı daha sonra monitör 1k daha vergi biniyo psu yetersiz kalır dostum haberin olsun.

Eksiklerine değinmek isterim 14K bütçeye 8 GB RAM yerine 16 GB olmalı daha sonra monitör 1K daha vergi biniyor PSU yetersiz kalır dostum haberin olsun.

8 GB RAM onu 2X olarak hesapladım hocam Power 450W RX 6500'e yeterli dye biliyorum monitöre bir şey diyemem monitörden çok anlayan birisi değilim.

Eksiklerine değinmek isterim 14K bütçeye 8 GB RAM yerine 16 GB olmalı daha sonra monitör 1K daha vergi biniyor PSU yetersiz kalır dostum haberin olsun.

Yeterli diyor hocam PSU'daki sorun ne hocam söylerseniz bilgilenmiş oluruz.

8 GB RAM onu 2X olarak hesapladım hocam Power 450W RX 6500'e yeterli dye biliyorum monitöre bir şey diyemem monitörden çok anlayan birisi değilim.

Yeterli diyor hocam PSU'daki sorun ne hocam söylerseniz bilgilenmiş oluruz.

Al bunu arkadaşın attığından çok daha iyi.

Al bunu arkadaşın attığından çok daha iyi.

Kasa ve Power kötü ama alınabilir ama monitöre para kalmıyor bu alınırsa.

PSU'yu FSP yapıp bunu alabilirsiniz. Ya da toplama bir şekilde daha iyi kasa ve PSU ile bir sistem alınabilir 12500 TL'ye 2K-2.5K'ya da 2. el bir 144Hz monitör alınabilir.

Kasa biraz kötü dediği gibi FSP yapıp alınabilir ama 2. el monitör alacaksanız.

Aslında 60 Hz IPS panel monitör de alınabilir. 144 Hz alınacaksa 2. el alınmalı.

Evet hocam ama yine de 1080p 60 Hz monitörler 2500'den başlıyor neredeyse arkadaş 14K'yı geçmesin demiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı