14K bütçeye hazır sistem önerisi

3060 ekran kartı için kullanılabilecek en düşük işlemci R5 3600. Bir problem yaşatmaz kısacası.

Ne demek :). Bulursam yine atarım.

GTA 5 güncel tutulan bir oyun 8 yıllık diye test videolarına mı almasınlar? GTX 1660 Super ekran kartını bile zorluyor o beğenmediğin 8 yıllık oyun.
Beğenmedim mi dedim ben ? Lütfen aydınlatın beni. GTA5'i bir kere çok severim. Ama yine de onca oyun varken GTA5 çok mantıksız. GTX 1660 Superi zorluyorsa ne değişiyor ? O oyunu ben AMD RADEON R5 M330 ile ultrada kasmadan oynuyorum. Çöp bir kartla bile akıcı olan oyundan ne anlayacaksın.
 
İlk atılan sistem en mantıklısı olacaktır. R5 3600 ila 3060 çoğu oyunda darboğaz yapmasa da birkaç oyunda darboğaz yapacaktır. Şuan telefonda olduğum için link bırakamıyorum, mazut görün.

Fakat darboğazin sizi rahatsız edeceğini sanmam, yine de ben 5600X+3060 taraftarıyım.
 
Bir de Intel'li olan modeldeki kasa hava alıyor mu? Resimden fazla anlaşılmıyor da.
Alıyordur, sonuçta oyuncu kasası olarak üretiliyor. Ön tarafı cam gördüğüm kadarıyla, yan tarafında hava boşluğu var gibi ama yandan çekilmiş bir resmi olmadığı için emin olamıyorum.
Beğenmedim mi dedim ben? Lütfen aydınlatın beni. GTA5'i bir kere çok severim. Ama yine de onca oyun varken GTA5 çok mantıksız. GTX 1660 Super'i zorluyorsa ne değişiyor ? O oyunu ben AMD RADEON R5 M330 ile ultrada kasmadan oynuyorum. Çöp bir kartla bile akıcı olan oyundan ne anlayacaksın.
Sonuçta güncel bir oyun, yıllar geçmesine rağmen eskimiyor. Hâlâ azımsanmayacak bir kitle tarafından oynanıyor, test videolarına da belki bu sebepten alıyorlardır.
 
İlk atılan sistem en mantıklısı olacaktır. R5 3600 ila 3060 çoğu oyunda darboğaz yapmasa da birkaç oyunda darboğaz yapacaktır. Şu an telefonda olduğum için link bırakamıyorum, mazut görün.

Fakat darboğazin sizi rahatsız edeceğini sanmam, yine de ben 5600X+3060 taraftarıyım.

Aradaki fiyat farkı yüzünden fazla istemedim. Biraz darboğaza razıyım.
 

Geri
Yukarı