15.000 - 16.000 Bütçeli Kasa Toplama

Merhaba,

Belirttiğinize benzer bir sistemi çok yakın bir süre önce ben topladım. 9900KS ile ilgili söylemem gereken ve size haber vermem gereken bir şeyler var Bu alet 5.0ghz'te çalışıyor iyi güzel ancak Noctua NH-D15 gibi bir soğutucuyla bile, tam 80dereceleri gördüğü olabiliyor. Undervolt yapmadan serin çalıştırmak için çok iyi bir sıvı soğutucu almanız şart. Hatta custom loop bile düşünülebilir. Bilginiz olsun. Bende aldıktan sonra baya şaşırdım

Aceleniz yoksa biraz beklemenizi öneririm, 30 serili kartlar ve 10. nesil işlemciler çıkacak. Ama önemli değil derseniz, 9900KS için çok sağlam bir hava akışı ve sıvı soğutma gerekli. Tuf serisi anakartlardan uzak durmanızı öneririm, Ek olarak 2080Tİ 2080 den baya güçlü hocam en azından bu bütçeye süper takın derim.
Birde Ryzen serisi sorunlu değil, amd işlemci konusunda baya güvenilir. Ekran kartı olarak bütçeye amd zaten önerilmez fakat işlemci konusunda katılmıyorum.

Bütçe epey yüksek ben beklenmesinden yanayım.

Hocam yeterli olur bence ama alternatif bakılabilir tabi.
Ben bir türlü ısınamadım cooler masterın soğutmalarına kasa görüntüsü önemliyse güzel bir ürün ancak daha ucuza alınabilecek ürünlerle neredeyse aynı soğutmayı yapıyor.

Ben bir türlü ısınamadım cooler masterın soğutmalarına kasa görüntüsü önemliyse güzel bir ürün ancak daha ucuza alınabilecek ürünlerle neredeyse aynı soğutmayı yapıyor.
Olabilir hocam, ben de kullandığımdan değil hiç o kadar soğutmam gereken bir işlemciye sahip olamadım. Recep Baltaş hocaların videolarını izleye izleye aklıma yerleşen kaliteli markalardan biri olduğu ve sitede fiyata göre sıraladığımda iyi bir seçenek olduğundan onu koydum. Arkadaş bence de Ryzen bir sistem kurmalı AM4 soketi daha yürüyecek ama 1151 bitiyor.

Şu piyasayı iyi araştırın, sinerji bilgisayarda 500 tl daha ucuzu varken hepsiburada linki veriyorsunuz.
Son önerim.

Son düzenleme:

O sisteme o kasa olmamış hocam. Psu çok pahalı FSP güzel kaliteli fakat 900 lira... H500 daha iyi olabilir

Linkiyle öneri verin ki benim attığımdaki yerine daha iyi bir seçenek olanı seçsin hocam.

Sinerji'den alma meblağ çok büyük benim 3876 Tl'lik sistem için atmadıkları takla kalmadı. Bi sorun yaşarsan çok uğraştırırlar. İmzamdan garanti süreci ve THH kararına uymadıklarına bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…