15.000 - 16.000 Bütçeli Kasa Toplama

Üstad gecikme ve hız ile bir bağlantısı olduğunu biliyorum fakat tam matematiksel karşılıklarını bilmiyorum o yüzden bilgi kirliliği yaratmak istemem. Ne kadar az olursa o kadar iyi oluyor öyle diyim ben sana Diğer konuda ise iyice araştır en son içine sinen parçayı seç. Forumlar öyle hal aldı ki herkes parti tutar gibi firma tutuyor kimsenin lafıyla iş yapmamanı öneririm, sadece fikir al ve içine sineni seç. Hayırlı olsun şimdiden

İyi de bu işin sonu yok ki. Bahsettiğiniz şeyler yaza doğru veya yazın tanıtılacak. Firmalar tarafından %10-20 arası performans artışı olduğu söylenicek. Yeni oldukları için gereksiz pahalı fiyatlara satılacaklar. Sonra yıl biticek, yeni seri söylentileri yine ortaya çıkıcak ve bu sefer de onları bekleyin mi diceksiniz?

Hocam selamlar. Nzxt Kraken X72 aldım. Bugün montajını yaptım güzelce size de tavsiye ederim. Ben güç kaynağı ile hazır olarak Aerocool Quartz Pro 1000W modelini aldım. Full Tower bir kasa ve içerisine ek olarak fan bağlama imkanınız var. Oldukça ferah bir kasa elbette daha iyileri vardır, arkadaşlar önerirler muhtemelen ama sürpriz indirimle 2080Tİ alınca çok bütçem kalmadığından ve biraz acelem olduğundan belirttiğim kasayı aldım Memnunum bir sıkıntısı yok. Havalandırma olarak da gayet iyi bana göre. Anlamış bulunuyorum ki yüksek performans işlemciler için sıvı soğutma şartmış Full yükte 80~83 dereceleri gören sıcaklık değerim max 65~67 arasında. Ben istediğimi yakaladım siz de umarım benzer şekilde halledersiniz.

Teşekkürler öyleyse biraz daha araştırıp içime sineni alacağım artık napalım.

@VirtuosoTheFour Sistemin şimdiden hayırlı olsun. Amaç oyun ise işlemci tercihin mükemmel. Tebrik ederim.

Teşekkürler.

2080 Ti kartını hangi fiyata yakaladınız acaba? Yani bu kasa ve soğutucu yeterli oluyor diyorsunuz?
Alın geçin

Kasayı bunla değişin.

Şu benim mesajlarıma gülme ifadesi bırakan arkadaşlara oturdukları yerden saçmalamayı bırakıp kendilerini geliştirmelerini öneririm.

Bu kasa önerisi ne içindi yani hangi sebepten dolayı?

İlk alıntıdaki kasaya bir arkadaş daha iyi olabilir demişti de o yüzden.
Ryzen bir sistem toplayacaksanız önerim konudaki kişilerin önerilerinin hepsini kapsıyor.

1 günlük tuhaf bir indirimle 7200TL'ye hepsiburada'dan aldım hocam Ekran kartıyla çok işim olmadığından 5700XT veya 2070/S alacaktım ki baktım fiyat 9.500'den düşmüş hemen kaptım Kasayı ben beğendim. Full tower olması avantaj. Dediğim gibi daha iyileri vardır aceleyle aldım ama gayet beğendim Nzxt kraken x72'de gayet iyi. Aradığım şeymiş şunca zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…