15.000-16.000 TL bütçe ile nasıl bir sistem alınabilir?

Çıkaracağını sanmıyorum ama renderde NVIDIA AMD'den iyi
Ayrıca AMD de WattMan sürücü çükmesi gibi hatalar var ama RX 6000 serisinde bayağı azaltılmiş durumda.
Ne anlamda bir sıkıntı hocam sürücü anlamında mı?
hocam genellikle oyun ve yazılım için kullanacağım 6700xt yerine 3060 diyenler oldu o yüzden benimde kafam karıştı şimdi bu sistemi alsam bir sıkıntı olur mu diye o yüzden sordum hocam. Yazılım sorunlar fln var diyo herkes çünkü

Hocam genellikle oyun ve yazılım için kullanacağım 6700XT yerine 3060 diyenler oldu o yüzden benim de kafam karıştı şimdi bu sistemi alsam bir sıkıntı olur mu diye o yüzden sordum hocam. Yazılım sorunlar falan var diyor herkes çünkü.
Oyun performansında RX 6700 XT çok daha iyidir RTX 3060 Ti ve RTX 3070 arası bir performans sergiliyor.

Driver konusuna gelirsek evet bazı problemler var ancak 6000 serisinde çoğu çözüldü 100 kişiden 1'i falan bu problemle karşılaşıyor diyebilirim ve NVIDIA tarafında da böyle problemler olabiliyor ancak AMD'de daha fazla.

Hocam genellikle oyun ve yazılım için kullanacağım 6700XT yerine 3060 diyenler oldu o yüzden benim de kafam karıştı şimdi bu sistemi alsam bir sıkıntı olur mu diye o yüzden sordum hocam. Yazılım sorunlar falan var diyor herkes çünkü.

Ben olsam RX 6700XT RTX 3060'dan iyi olmasına rağmen 3060'lı alırım
İkisi de seni oyunda tatmin eder.

Oyun performansında RX 6700 XT çok daha iyidir RTX 3060 Ti ve RTX 3070 arası bir performans sergiliyor.
hocam render kodlama vs durumlarda 5600x ile idare eder diye dusunuyorum benı yanılmıyorumdur dimi?

Ben olsam RX 6700XT RTX 3060'dan iyi olmasına rağmen 3060'lı alırım
İkisi de seni oyunda tatmin eder.
bulamadı hocam 3060 lı bir sistem önerilmedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı