15.000 16.000 TL civarı tablet önerisi

YKS için tablete ihtiyacım bütçem 15 16 bin TL civarı tablet lazım ne önerirsiniz?

Google servisleri Huawei tabletlerde sorun çıkarıyor. GBox'ta uygulamalardan atmalar vs. yaşıyorum.
Google servisleri kullanacaksanız S9 FE olması lazım

Son düzenleyen: Moderatör:
Honor pad 9 tavsiye ederim. Klavyeli kılıf ve kendi orijinal kalemi ile birlikte geliyor. Şuan 11.950 tl satışta. İps ekran. Tft değil. Çözünürlük ve ekran kalitesi çok iyi. Tft ler gibi değil. Adaptör falan herşey var kutuda. Kalem hassasiyeti baya iyidir.
16.000 tl ye de Yeni çıkan xiaomi pad 7 tavsiye ederim. Ekran ve işlemci olarak çok iyi. Klavyeli kılıf ile birlikte geliyor. Kalemi piyasadaki kalemlerden halledebilirsin. Bu paralara çıkmışken Özellikle ekran ve ses kalitesi olarak daha düşük almamak lazım

Bu fiyat bandında rakipsiz tablet. İşlemci olarak Samsung Tab S9 FE'ye 2.7 kat fark atıyor. Ekran olarakta çok daha iyi IPS 144 HZ 4K ekranı var.

Bu fiyat bandında rakipsiz tablet. İşlemci olarak Samsung Tab S9 FE'ye 2.7 kat fark atıyor. Ekran olarakta çok daha iyi IPS 144 HZ 4K ekranı var.
S9fe zaten o fiyatlara nasıl satıyor anlayamadım bir türlü. Evet samsung kalitesi tabiki var. Ama tft ekran bir tablet o paralara. Bilemedim

Honor Pad 9 tavsiye ederim. Klavyeli kılıf ve kendi orijinal kalemi ile birlikte geliyor. Şu an 11.950 TL satışta. IPS ekran. TFT değil. Çözünürlük ve ekran kalitesi çok iyi. TFT'ler gibi değil. Adaptör falan her şey var kutuda. Kalem hassasiyeti bayağı iyidir.
16.000 TL'ye de yeni çıkan Xiaomi Pad 7 tavsiye ederim. Ekran ve işlemci olarak çok iyi. Klavyeli kılıf ile birlikte geliyor. Kalemi piyasadaki kalemlerden halledebilirsin. Bu paralara çıkmışken özellikle ekran ve ses kalitesi olarak daha düşük almamak lazım.

Kalemi klavyesi geliyor mu yoksa ayrı mı satın alıcağız ikisini de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı