15.000 TL tablet önerisi

Jewel34

Femtopat
15.000 TL bütçede Honor Pad V9 ve Samsung S9 FE Plus arasında kaldım. Ders çalışmak dizi, film izlemek için alıyorum kalem gerekli bu bütçede hangi tablet alınır? (normalde Honor alacaktım fakat kalem uçları satılmıyor eskiyince kalem çöp olur diye düşündüm).

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran parlaklığı renklerin doygunluğu neredeyse OLED kadar var diyebilirim. Zaten IMAX Enhanced sertifikası var. Kalem gecikmesi Huawei MatePad'ler kadar anlık değil ama tatmin edici seviyede. İlk başta magic pad 2 ve Tab S10+ arasında kaldım. Onların fiyatı 25k civarıydı, 25k vermek bir tablet için çok fazla geldi. Bütçeyi 15k seviyelerine çektiğimde Honor Pad V9 özellikle ekran kalitesi için çok başarılı bir tablet. Almadan önce bence büyük bir mağazadan gidip bakmakta fayda var.

Ekran parlaklığı renklerin doygunluğu neredeyse OLED kadar var diyebilirim. Zaten IMAX Enhanced sertifikası var. Kalem gecikmesi Huawei MatePad'ler kadar anlık değil ama tatmin edici seviyede. İlk başta magic pad 2 ve Tab S10+ arasında kaldım. Onların fiyatı 25k civarıydı, 25k vermek bir tablet için çok fazla geldi. Bütçeyi 15k seviyelerine çektiğimde Honor Pad V9 özellikle ekran kalitesi için çok başarılı bir tablet. Almadan önce bence büyük bir mağazadan gidip bakmakta fayda var.

Bende bundan önce bir 11.5s MatePad deneyimleme şansım oldu ama pappermate ekrandan mıdır bilemiyorum ama böyle renkli veya beyaz ekranlarda bildiğiniz arkada pixel sayıyorum gibi oluyordu. Bu Honor V9 da pixel sayma durumumuz yoktur umarım. Bu arada dediğiniz gibi MatePad'in kalem hissiyatı muazzam derecede güzeldi ama dediğim gibi keşke ekranıda güzel olsaydı :( sırf ekranı yüzünden iade etmek zorunda kaldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı