15.000-20.000 TL yazılım için sistem toplama

MMA

Decapat
Başlıkta gördüğünüz gibi 15-20 bin TL civarı bir bütçem var ve yazılım yazma odaklı bir sistem toplamak istiyorum. Yazılıma öncelik versem de arada oyun da oynuyorum yani oyunlarda sıkıntı çekmezse de çok güzel olur. Bu arada bu paraya her şey dahil; klavye-mouse bile yok elimde. Ayrıca ya bir hoparlör sistemi ya da kulak üstü kulaklık almak istiyorum bu konuda da önerilerinizi bekliyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir yazılımcı olarak kullanım alanının daha çok olması nedeni ile 1070 bulunan masaüstü cihazımı bırakıp 1050ti olan bir notebook'a geçtim. Size önerim güçlü bir notebook almanız.

Başlıkta gördüğünüz gibi 15-20 bin TL civarı bir bütçem var ve yazılım yazma odaklı bir sistem toplamak istiyorum. Yazılıma öncelik versem de arada oyun da oynuyorum yani oyunlarda sıkıntı çekmezse de çok güzel olur. Bu arada bu paraya her şey dahil; klavye-mouse bile yok elimde. Ayrıca ya bir hoparlör sistemi ya da kulak üstü kulaklık almak istiyorum bu konuda da önerilerinizi bekliyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Şöyle bir sistemim mevcut fiyatta yardımcı olabilirim. Düşünürseniz beraber klavye mouse vs. ekipmanlarınızında seçimini yapabiliriz. 534 321 15 44 den ulaşabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı