15.000-20.000TL sistem toplama

Bütçe
20.000
15/20K arası oyun için PC toplayacağım önerileriniz var mı pek anlamıyorum PC toplamaktan. Şimdiden teşekkürler.
Şöyle bir sistem buldum hocam.

Bu arada sistemi kullanma amacınız nedir? Eğer oyun için ise bu sistem gayet ideal bir sistem, fakat aklınızda yayın yapma gibi bir düşünceniz varsa o zaman AMD tarafını pek önermem.

Son düzenleme:
Şöyle bir sistem buldum hocam.

Bu arada sistemi kullanma amacınız nedir? Eğer oyun için ise bu sistem gayet ideal bir sistem, fakat aklınızda yayın yapma gibi bir düşünceniz varsa o zaman AMD tarafını pek önermem.
hocam ilgin için teşekkür ederim öncelikle. Evet oyun için alacağım yayın yapmayacağım. Bilgisayardan anladığınızı düşünerek attığım linkteki bilgisayara bakarmısınız. İyimidir eksiği varmı şimdiden teşekkürler. DEFY 5T12-3060Ti - Game Garaj

Hocam ilgin için teşekkür ederim öncelikle. Evet oyun için alacağım yayın yapmayacağım. Bilgisayardan anladığınızı düşünerek attığım linkteki bilgisayara bakar mısınız? İyi midir eksiği var mı şimdiden teşekkürler. DEFY 5T12-3060Ti - Game Garaj

Pahalı biraz.

Bu daha iyi olur AMD işlemci olur derseniz.
Toplam 16400 TL.
Artıları.
12 GB 3060 (sizinki 8 GB)
4 RAM 2 M.2 soltlu anakart (sizinki 2 RAM 1 M.2 soltuna sahip)
Anakart yükseltmeye daha açık.
Kaliteli yarı modüler PSU.
Dram bulunan M.2 SSD (attığınız sistemdekinin okuma yazma hızları doğru değil Kioxia ile benzer okuma yazma hızları)
Hatta 3060 yerine aynı fiyatta 3060 Ti alabilirsiniz.
İncelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buna bakın daha düşük fiyatlı sistem istiyorsanız
Bütçenizdeki en iyi sistem mantıs 6800.

hocam ilgin için teşekkür ederim öncelikle. Evet oyun için alacağım yayın yapmayacağım. Bilgisayardan anladığınızı düşünerek attığım linkteki bilgisayara bakarmısınız. İyimidir eksiği varmı şimdiden teşekkürler. DEFY 5T12-3060Ti - Game Garaj
Görmemişim pardon, arkadaşın dediği gibi o sistem özelliklerine göre biraz pahalı. Yayın yapmayacaksanız size atmış olduğum linkteki bilgisayar sizi gayet tatmin eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı