Çözüldü Üniversiteye ek yerleştirme ile giren öğrenciler görmedikleri dersleri nasıl öğrenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WILL BYERS

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Austin, TX
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1050 TI
İntel i5-3470
8+8 RAM
1 TB TOSHİBA HDD
500 GB SEAGATE HDD
240 GB SANDISK SSD
120 GB JAMESDONKEY SSD
Arkadaşlar ben 1. sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Ek yerleştirme ile yerleştiğim için dersleri kaçırdım 2 haftaya vizelerim var. Dersleri nasıl kapatabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocaların notlarını ve slaytlarını alın. YouTube'da ders içeriği varsa o videolarla telafi etmeye bakın. Olmazsa da sağlık olsun, finali ile halledersiniz.
İlk söylediğinizi düşündüm, fakat bu konuda hocalara nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum. Şimdilik internette mühendislik fizik 1, matematik 1 derslerini buldum deniyorum.

İlk söylediğinizi düşündüm, fakat bu konuda hocalara nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum. Şimdilik internette mühendislik fizik 1, matematik 1 derslerini buldum deniyorum.

Hocalara mail atabilirsiniz ya da yüz yüze denk gelirseniz, kendinizi tanıtıp ek yerleştirme mağduriyetinizi bildirip rica edebilirsiniz. Fizik 1 ve Matematik bireysel çalışılarak da halledilebilir. Eğer bölümün çıkmış soruları varsa onlara çalışın direkt, birebir aynı soruları sorabiliyorlar.

Tamamdır cevaplarınız için teşekkür ederim.

Hocam matematik 1 için nereyi buldunuz. Ben de çok kaynak aradım ama bir şey bulamadım.
Calculus 1 dersleri diye geçiyor yanlışım yoksa. @Phenyl hocam siz matematik okuyordunuz bir bilginiz var mı?

Calculus 1 dersleri diye geçiyor yanlışım yoksa. @Phenyl hocam siz matematik okuyordunuz bir bilginiz var mı?
Matematik 1 temel matematik de olabilir, calculus 1'de olabilir. Okuduğunuz bölüme göre değişiyor. Ne okuyordunuz?

Üstte bahsetmişsiniz, bilgisayar mühendisliymiş. Evet, calculus 1'dir o.

Kanal olarak Boğaziçiliden Özel Ders'i tavsiye ederim, başlangıç için güzel kanal. Analiz derslerim için alıyorudum.

Matematik 1 temel matematik de olabilir, calculus 1'de olabilir. Okuduğunuz bölüme göre değişiyor. Ne okuyordunuz?

Üstte bahsetmişsiniz, bilgisayar mühendisliymiş. Evet, calculus 1'dir o.

Kanal olarak Boğaziçiliden Özel Ders'i tavsiye ederim, başlangıç için güzel kanal. Analiz derslerim için alıyorudum.
Tamamdır çok teşekkür ederim. Ve yanılmıyorsam tüm mühendislik dersleri aynı temel dersleri görüyor 1. sınıfta öyle değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı