15.000₺ sistem tavsiyesi

Bütçe
15.000₺
Peki 4 çekirdek sadece oyun için yeterli olur mu (biraz darlamış gibi oldum ama kusura bakmayın)

4 çekirdeğe bakmayın hocam yeni mimari ile iyi bir performans çıkarıyor oyunlarda da.

Hocam bu olabilir.

Kasası fena değil ama diğer bileşenler çok iyi.

Özelleştirme kısmından anakartı B550M ile değiştirsem nasıl olur acaba? AMD'de birlikte daha iyi performansı bu şekilde veriyor diye hatırlıyorum, ayrıca o kasa biraz ufak duruyor sorun olur mu? Çok aşırı bir oyun performansı istemiyorum halihazırda Xbox s ile FIFA23 oynuyorum, 1080p olarak kullanacağım PC'yi. @messinicocugu şu ana kadar hep AMD kullandım bu şekilde alsam sizce nasıl olur?

Özelleştirme kısmından anakartı B550M ile değiştirsem nasıl olur acaba? AMD'de birlikte daha iyi performansı bu şekilde veriyor diye hatırlıyorum, ayrıca o kasa biraz ufak duruyor sorun olur mu? Çok aşırı bir oyun performansı istemiyorum halihazırda Xbox s ile FIFA23 oynuyorum, 1080p olarak kullanacağım PC'yi. @messinicocugu şu ana kadar hep AMD kullandım bu şekilde alsam sizce nasıl olur?

Olabilir hocam alabilirsiniz.

Hocam messinicocu hocamızın attığı sistemi almanız daha iyi olur bence, bu bütçeye daha iyi bir sistem var mıdır bilemem ancak 2 sistem arasında daha az para verip daha iyi bir kasa ve işlemciye sahip olmak varken neden sırf AMD diye o sistemi tercih ediyorsunuz ki, i3 12100F bazı testlerde 15 20FPS daha üstün performans gösteriyor R5 5600'e karşı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı