15.000 TL - 20.000 TL PC toplama

Bütçe
15.000 TL - 20.000 TL

denizarhan

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, başlıkta da bahsettiğim gibi kendime sadece oyun oynamak için bir sistem toplamak istiyorum. Bu fiyatın içerisinde yükse Hz'li bir monitör olmasını da istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
17000 lira ile 2080Ti yapılır, belki biraz daha aşağı çekilebilir. 3000 lira ile de monitör alırsınız.
Hayali konu değildir inşallah, onaylayın, birazdan müsait olursam bir sistem atarım.

Merhabalar, başlıkta da bahsettiğim gibi kendime sadece oyun oynamak için bir sistem toplamak istiyorum. Bu fiyatın içerisinde yükse Hz'li bir monitör olmasını da istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem acil midir? Acil değilse, beklemenizi tavsiye ederim, şuan fiyatlar uçmuş durumda ve yeni işlemciler, ekran kartları yolda. Acilse de, sistem toplamak istedim fakat ben şuanki piyasada 15-18k bütçeye yakıştırdığım sistemi bu bütçeye toplayamadım, cidden fiyatlar çok uçmuş.

Sistem acil midir? Acil değilse, beklemenizi tavsiye ederim, şu an fiyatlar uçmuş durumda ve yeni işlemciler, ekran kartları yolda. Acilse de, sistem toplamak istedim fakat ben şu anki piyasada 15-18K bütçeye yakıştırdığım sistemi bu bütçeye toplayamadım, cidden fiyatlar çok uçmuş.

Dediğim gibi yakın bir zamanda alacağım, şu anda çok aciliyeti yok sadece şimdiden tavsiyeleri almak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı