15.000 TL 2K IPS monitör önerisi

Son fiyat 17.600 görünüyor
Hocam ayrıca 2K için 27 inç ideal midir?
İdealdir hocam, en idealidir hatta monitör için. Normalde 10-15 arası fiyatta giden bir monitör muhtemelen stoklar eriyince yüksek fiyattan konulmuş en son. O para edecek bir monitör değil çünkü.

Yanlış hatırlamıyorsam hocam bu model uzun süre piyasada kaldı. Yani monitörler genelde çok piyasada kalmaz. Düşüncem tekrar stoklar yenilenmez.

Yanlış hatırlamıyorsam hocam bu model uzun süre piyasada kaldı. Yani monitörler genelde çok piyasada kalmaz. Düşüncem tekrar stoklar yenilenmek.
Stoklar yenilenmez mi diyorsunuz yani

İdealdir hocam, en idealidir hatta monitör için. Normalde 10-15 arası fiyatta giden bir monitör muhtemelen stoklar eriyince yüksek fiyattan konulmuş en son. O para edecek bir monitör değil çünkü.
Dell G3223D modeli de konularda önerilmiş. 31,5 inç olması sebebiyle elenmeli mi?

Stoklar yenilenmez mi diyorsunuz yani

Dell G3223D modeli de konularda önerilmiş. 31,5 inç olması sebebiyle elenmeli mi?
27 inç idealdir hocam 2k için. 31.5 Sırıtır mı bilmiyorum hiç o boyutta monitör kullanmadım, fakat monitöre olan uzaklığınız, monitörü kullanma amacınız gibi konularda burda unsurdur.

Alienware AW2724DM bakabilirsiniz.

Bu monitörün daha pahalı olması parlaklık oranından dolayı mı?

27 inç idealdir hocam 2k için. 31.5 Sırıtır mı bilmiyorum hiç o boyutta monitör kullanmadım, fakat monitöre olan uzaklığınız, monitörü kullanma amacınız gibi konularda burda unsurdur.
Rekabetçi oyunlar da olacak fakat genelde hikayeli oyunlarda kullanılacak. Ayrıca günlük işlerde.

Bu monitörün daha pahalı olması parlaklık oranından dolayı mı?

Rekabetçi oyunlar da olacak fakat genelde hikayeli oyunlarda kullanılacak. Ayrıca günlük işlerde.

Genel olarak panel ve malzeme kalitesiyle alakali. Bir de fiyattan bagimsiz Dell'in servisi cok iyi monitor konusunda. Tek olu pikselde bile degisim yapiyorlar ve bu surecte ikame monitor vs. yolluyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı