15.000 TL 2K monitör tavsiyesi

Bütçe
15000
Dell Alienware AW2724DM öneririm. Kullanıyorum.
Ghostng ve overshoot oranı en hızlı tepki süresi modunda bile çok düşük. Yabancı incelemelere bakarsanız toplam giriş gecikmesi çok düşük bu monitörün. İnternet sitesinde yazılımı var, monitörü USB kablo ile kasaya bağlayınca yazılımla yönetiyorsunuz. Unutmayın Dell Display Manager Aplication'u indireceksiniz. Programram firmware update de yapıyor.HDR modu kullanılabilen bir monitör. HDR seçeneklerinden Display HDR en düzgünü gibi geldi bana. HDR destekli oyunda monitör ve oyun otomatik olarak 16 milyon renkten 1 milyar renge geçiyor. BF 5 ve BF 2042'de SDR ve HDR modu arasında bunu rahatlıkla gözlemledim.Bu fiyattan 3-5 bin TL daha ucuza da 2K monitörler var ama düşük giriş gecikmesi, ghosting ve overshoot, HDR 600 desteği, USB girişi ile monitörün alt kısmında iki tane USB 3 çıkışı verebilmesi, KVM desteği, yazılımla kontrol, kutu içeriğinde displayport 1.4 kablosu olması ve yine kutu içeriğinde Apple cihazlar için bir ucu type C diğer ucu displayport kablo olması ile gerçekten uzun ömürlü, çok kullanışlı ve malzeme kalitesi yüksek bir ürün alıyorsunuz.
Bu monitörle kaydettiğim HDR kayıt:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Görüntülediğiniz cihaz HDR ise çözünürlük seçeneklerinde HDR aktif oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı