15.000 TL Android telefon tavsiyesi

Bütçe
15.000
Bataryası A54'ün bataryası bir tık daha iyi GT 2'ye göre ama hemen aynı sürelerdeler.
Ve MediaTek olmasın demiş.
Exynos 1380'de bir sorun yoktu sanki.
Batarya derken hızlı şarj da dahil. Ayrıca kutu içeriği dolu olursa bütçe fazla aşılmasına gerek kalmaz. Exynos 1380 Snapdragon 888 kadar uzun ömürlü olmaz. Kaldı ki sesi o kadar iyi değil A54'ün.

S20 FE oneririm Snapdragon islemcili olanini alin pişman olacaginizi dusunmuyorum.
Alınabilirliği kalmadı. Güncel değil. Hoparlörü de o kadar iyi değildi, bizzat kullandım.
 
Doğru A54'te 25W adaptör yok ve GT 2 65W
Ek bilgi vermek gerekirse; Snapdragon işlemcili cihazlarda bluetooth teknolojisi olarak aptx, aptx adaptive, aptx hd, aptx tws+ hd gibi çeşitli codecler bulunuyor. Bu codecler doğrudan bir ses alıcısı veya Qualcomm çipli kulaklıklar ile bağlantı kurulduğunda çok daha iyi bir ses deneyimi ve kalitesi sunuyor. Bu da böyle bir bilgi.
 
Alınabilirliği kalmadı. Güncel değil. Hoparlörü de o kadar iyi değildi, bizzat kullandım

Hoparlorunun iyi olmamasini neye gore karar verdiniz hocam? Stereo hoparlorlere sahip ve gayet temiz ve sesi gayet yuksek ben her zaman 2 tikta kullanirdim evde Instagram'da. Bizzat ben de kullandim bu telefonu 2 sene boyunca ve 15 bin TL'ye sifir alinabilecek en iyi telefonlardan oldugunu dusunuyorum. O kamerasi 800 Megapixelli Çinlilere tokat atacak duzeyde butun kameralari. Tasarimi da gayet sade ve kullanilan celigi olsun polikarbon kapagi olsun Cyberpunk 2077'den gelmis telefonlarin yaninda gayet premium duruyor. Tabii herkesin kendi tercihi saygi duyarim fakat 15 bin TL'ye sifir alinacak telefonlar arasinda. Android telefon alinacaksa Samsung disi markalar 2 3 sene sonra uzuyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı