15.000 TL APU sistem toplama önerisi

Bütçe
15 k
ETS benim sistem bile açıyordu ekran kartım bozuldu hd 5570 nasılmı oluyor dersen bu işlemcilerin temeli hep AMD Athlon x6 eşit r5 bu yüzden pahalı işlemciye para vermek bana mantıksız geliyor.

ETS benim sistem bile açıyordu ekran kartım bozuldu hd 5570 nasılmı oluyor dersen bu işlemcilerin temeli hep AMD Athlon x6 eşit r5 bu yüzden pahalı işlemciye para vermek bana mantıksız geliyor.
Bilemiyorum hocam her oyunun yük dengesi farklı olabilir yani ekran kartı ağırlıklı yada işlemci ağırlıklı oyunlar olabiliyor. Bunu dengede tutmak lazım ve ayrıca bir yeri zayıf bırakıp diğerini yüksek tutmakta çok mantıklı değil açıkçası darboğaz mevzusu çıkıyor ortaya yani sistemden tam verim alınamamaya başlanıyor.

Bu terimin tanımını gerçek hayattan basitçe örnek verecek olursak, 200 beygirlik 6 vitesli bir arabanızın olduğunu düşünün. Motoru ekran kartı, viteside işlemci yerine koyarsak, siz eğer işlemci modelini yüksek tutmak istemezseniz yani bana 3. vites yeter derseniz arabayı daha süratlendiremezsiniz 100km/h de gidersiniz en fazla, bu dengeyi kurduğunuzda 6. vitese çıkarsanız motorun gücünü tam kullanarak daha yüksek sürate çıkarsınız 250km/h yi görürsünüz yani. Bilgisayarda da durum aynı, parçalar birbirinden bağımsız olmamalı, aynı dengede olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…