15.000 TL Bütçeli Sistem Önerileri

Render felan uğraşmayacaksanız işlemci fazla. İsterseniz tekrar sistemde değişiklik yapabilirim. Monitör, kulaklık felan ekleyeyim mi? İstediğiniz bir şey var mı?

Render felan uğraşmayacaksanız işlemci fazla. İsterseniz tekrar sistemde değişiklik yapabilirim. Monitör, kulaklık felan ekleyeyim mi? İstediğiniz bir şey var mı?

Yeni kulaklık aldım.G933 ARTEMIS SPECTRUM AND ARTEMIS SPECTRUM SNOW (LIMITED EDITION) var. Monitör çok eski değil AOC 21.5" E2262Vw GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR. Tek ihtiyacım kasa. Şuan sahip olduğum kasa:ASUS M70AD-TR002S INTEL CORE İ7 4770 3.4 GHZ 8 GB 2 TB 4 GB NVIDIA GT640 WIN8.1

Benim yaptığım sistemde Titan XP + 2K 144 Hz 1 Ms monitör var Yetmez mi?
Titan XP şu anda Türkiye'de yok. Ayrıca çok pahalı olur.

Hocam, alacağınız sistem monitörü çürütecek seviyede fazla gelir. Bu bütçeye bir de monitör ekleyeyim;

İşlemci: İ7 6850K
Anakart: MSI X99A Gaming Pro Carbon
RAM: Corsair Vengeance LPX 32 (4x8) GB 2400 Mhz
Ekran Kartı: MSI GTX 1080 Gaming X (2-SLI)
SSD: Samsung 950 Pro 512 GB
İşlemci Soğutucu: Akasa Venom A10
Kasa: Aerocool Project P7-C1
Güç Kaynağı: Silverstone Strider Gold S 80+Gold 850 W
Monitör: Acer Predator XB281HKBMIPRZ 4K G-Sync
Toplam 16.098 TL

Teknobiyotik'ten toplandı. HDD koymadım, önceki sisteminizde bulunanı kullanabilirsiniz.

En iyi ekran kartı GTX 1080 biliyordum. Titan XP ile arasındaki fark nedir ?

Diyosun. İdarelik falanda mı yetmez monitör? Yani bir süre sonra falan alsam monitörü. Çünkü malum bütçenin tamamını harcayınca sıkıntı çıkıyor. Kredi vs. de çekileceği için 2-3 ay sonra falan alabilirim ancak. Dayanmazmı?

KralGS Titan XP Türkiye'ye gelince alır. 1080'den daha güçlü. Ayrıca olsa olsa 4000 TL olur.
Normal Maxwell Titan X 4000 TL, bu ise 4300-4500 TL olur.

Dayanır dayanmasına da, hocam çok fazla darboğaz yaşarsınız. Ciddi söylüyorum. Böyle bir sistem 4K için biçilmiş bir kaftan. İsterseniz o monitörü satın, aldığınız paraya da bir miktar ekleyip önerdiğim sistemi alın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…