15.000 TL Bütçeli Sistem Önerileri

Normal Maxwell Titan X 4000 TL, bu ise 4300-4500 TL olur.

Dayanır dayanmasına da, hocam çok fazla darboğaz yaşarsınız. Ciddi söylüyorum. Böyle bir sistem 4K için biçilmiş bir kaftan. İsterseniz o monitörü satın, aldığınız paraya da bir miktar ekleyip önerdiğim sistemi alın derim.

Haklısın, da biz önceki yorumlardaki yazan gibi 5000 TL maaş almıyoruz. Onlar öyle konuştular. Biz bunu alınca kredi vs. çekileceği için sıkıntıya gireceğiz. O yüzden çok acil olmayanları satın almak istemiyorum. :/

KralGS Hadi 5000 TL olsun. Gene benim sistem bütçesine uygun :D
Hocam, güzel hocam, Titan XP alacak diye Z170 almak mantıksız. Titan XP alacaksa, bunun yanında SLI yapacaksa kesinlikle X99 olmalı. Senin yapmış olduğun sistem biraz uyumsuz. İ7 6700K şu anda oyun performansı olarak en iyisi, ancak her zaman oyun performansı işi kurtaramaz. Hem X99, hem Titan XP topla, o zaman gel :).

Haklısın, da biz önceki yorumlardaki yazan gibi 5000 TL maaş almıyoruz. Onlar öyle konuştular. Biz bunu alınca kredi vs. çekileceği için sıkıntıya gireceğiz. O yüzden çok acil olmayanları satın almak istemiyorum. :/
Siz bilirsiniz hocam. Madem öyle, tamam.

Vatan yerine Webdenal.com dan almanızı tavsiye ederim güç kaynağı dışında hepsi daha ucuz ve size 500 lira kazandırır. tavsiye ederim.

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png
Screenshot_5.png
Screenshot_6.png
Screenshot_8.png
Screenshot_7.png
+ NZXT Phantom - Kasa - Tüm Ürünler + Acer XG270HUOMIDPX 27" 1ms (DVI+HDMI+Display) FreeSync WQHD Fiyatı + Titan XP(4900 TL olursa) tam 15000 TL yapıyor KralGS .

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    13 KB · Görüntüleme: 182
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    12,2 KB · Görüntüleme: 89
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı