15.000 TL bütçeye iPad mini 6 alınır mı?

elyasatx

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
iPad mini 6 64 GB almayı düşünüyorum ama hiç kullanmadığım için bir bilgim yok. oyun amaçlı kullanacağım. carx street, PUBG Mobile, Call of Duty gibi önerdiğiniz başka cihaz var mı? Bütçe: 15k.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPad mini 6 64 GB almayı düşünüyorum ama hiç kullanmadığım için bir bilgim yok. oyun amaçlı kullanacağım. carx street, PUBG Mobile, Call of Duty gibi önerdiğiniz başka cihaz var mı? Bütçe: 15k.
Bütçen artarsa kesinlikle iPad Air 5 al. Bütçe artmazsa alınabilir.

Merhaba hocam Air 5 ile ilgili yorumlara baktığımda oyun için olmadığı söylendi genellikle çizim proje vs. için kullanılıyormuş yine de öneri için teşekkür ederim.
Bütçen çıkıyorsa cidden Air 5 al geç. M1+8 GB RAM ile çok iyi bir cihaz. Bütçem artmaz dersen iPad Mini 6 al.

Bütçen çıkıyorsa cidden Air 5 al geç. M1+8 GB RAM ile çok iyi bir cihaz. Bütçem artmaz dersen iPad mini 6 al.

Vallahi hocam zaten 6 taksit ile alıyorum Air 5 alırsam aylık 2500 civarı ödemem gerekecek. Sizin bildiğiniz vade farksız 6 aydan fazla taksit yapan site var mı Trendyol haricinde? Yoksa mini 6 (64 GB) veya onun yerine iPad 9 (256 GB) alacağım.

Vallahi hocam zaten 6 taksit ile alıyorum Air 5 alırsam aylık 2500 civarı ödemem gerekecek. Sizin bildiğiniz vade farksız 6 aydan fazla taksit yapan site var mı Trendyol haricinde? Yoksa mini 6 (64 GB) veya onun yerine iPad 9 (256 GB) alacağım.
Kredi kartına taksitlendir.

Kredi kartına taksitlendir.
Bilmiyorsun sanırım adam vade farksız yapanı soruyor sen kredi kartına taksitlendir diyorsun. Gerçekten garip bir yanıt.

@elyasatx Dostum ben Mini 6 için baktığımda Amazon 6 ay vade farksız yapıyordu. Şimdi baktım Air 5'te de var bu durum.

Bilmiyorsun sanırım adam vade farksız yapanı soruyor sen kredi kartına taksitlendir diyorsun. Gerçekten garip bir yanıt.

@elyasatx Dostum ben Mini 6 için baktığımda Amazon 6 ay vade farksız yapıyordu. Şimdi baktım Air 5'te de var bu durum.
6 aydan fazla taksit yapabilmesi için başke ne bekliyorsun ?😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı