15.000 TL bütçeyle Honor 90 alınır mı?

Bütçe
15 Bin TL

MaviEkran126

Hectopat
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Pentium T3400 2.16 Ghz. NVIDIA GeForce 9300M GS Windows 10 2016 LTSB.
Beni bir en az 4 yıl götürsün yeterli. 200 MP kamerası da ilgimi çekti. Yanında kulaklık hediyesiyle alınır mı? Başka önerilere de açığım.

Beni bir en az 4 yıl götürsün yeterli. 200 MP kamerası da ilgimi çekti. Yanında kulaklık hediyesiyle alınır mı? Başka önerilere de açığım.

Yurt dışı Xiaomi 13T Pro Plus 10.000 TL'ye aldım yurt dışı cihazlara bakmak bence daha mantıklı.

Hocam Yurt dışı alma imkanım yok maalesef.

Malum kelimeyi yazmasanız daha iyi yurt dışı olarak yazın ban yersiniz.

Bu telefon bu aralar çok popüler herkes bundan alıyor.

Honor benim bildiğim pek önerilen bir telefon değil o yüzden başka cihazlar öneriyorum.(Genel anlamda.)

Telefon kullanım amacınız ne? Ona göre başka cihazlarda önerebilirim.

Son düzenleme:
Malum kelimeyi yazmasanız daha iyi yurt dışı olarak yazın ban yersiniz.

Bu telefon bu aralar çok popüler herkes bundan alıyor.

Honor benim bildiğim pek önerilen bir telefon değil o yüzden başka cihazlar öneriyorum.(Genel anlamda.)

Telefon kullanım amacınız ne? Ona göre başka cihazlarda önerebilirim.

Fotoğraf ve düşük gereksinimli oyunlar.

Başka konuda S21 FE ısınıyor diye gömüyorsun gelmiş burada S21 FE öneriyorsun. Kendinle çelişiyorsun ve bu ironik.
Onceki konuda sirf oyun icin isteniyordu cihaz, suan kamera ve hafif oyun odakli. 7 Gen 1 Samsung'un kotu bir dugumunde üretildi ve Honor 90'da OC yapilarak sunuldu. Sen ise oyun cihazlarini asla isinmayan cihazlar olarak goren birisisin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onceki konuda sirf oyun icin isteniyordu cihaz, suan kamera ve hafif oyun odakli. 7 Gen 1 Samsung'un kotu bir dugumunde üretildi ve Honor 90'da OC yapilarak sunuldu. Sen ise oyun cihazlarini asla isinmayan cihazlar olarak goren birisisin.

Madem oyunda ısınıyor, madem kasası çok kötü, hafif oyunda bile ısınması lazım ve senin önermemen lazım. Senin söylediklerine göre. Senin mantığın nasıl çalışıyor da bir konu da gömüp bir konuda övüyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı